"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yeni dünya düzeninde bizim bir üst modelimiz ne zaman çıkıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sensesense

Banlı Kullanıcı
Bedeniniz mi sizi kontrol ediyor yoksa ruhunuz mu ? Yoksa ikisini de mi idare edemiyorsunuz?

Vücud,bir makine ile aynı çalışma prensiplerine sahipse;ruhunuzda onun operatörü olabilir.

Mutlu olmak istiyorsanız cihazınıza tamamen hakim olun ondan sonra operatörün yetkinlikerini arttırırsınız.

Yıldız tohumu olduklarını düşünenler kimler?

Ben hiçbirşey olduğumu düşünmüyorum da başlık başka yazılanlar bambaşka açıklayabilir misiniz? yada bu konuyu açma amacınız nedir?

Bu konuyu açma amacım;buradaki herkesin farkındalığın farkına varabilmesi için bir umut beklemesi şu an ben bunları yazarken farklı bir bilinç ortamına girmiş bulunuyorum kollektif bilinç alanında paylaşıma geçiyorum eski üstadlar bu zaman diliminde yaşamış olsaydı onlara ulaşma olanağınız bulunmayacaktı.
Burada kafamız karışık herkes her bilgiye ulaşıyor ama uzmanlaşamıyor;eğerki gerçekten kendini hazırlamak isteyenler var ise öncelikle sadeleşmeleri gerekir
Neğatif yüklüyüm,kendimi topraklamalıyım diyen bilinçler,körü körüne pozitif olumlamalar yapanlar olayımız bu değil.
Her konuda bilgi sahibi olabilirsiniz ama fayda sağlamak istiyorsanız bunları süzmeniz gerekiyor.
Özel olduğunu düşünmek ile özel olunmaz.Ama burada değerlendirebiliriz.
Elinizde neyin olduğunu transformersı herkes bilir aynı mantıkla bir güç oluşturabilirsiniz kollektif bilince erişebilirsiniz ve onun değişimine ayak uydurabilirsiniz.
Özelliği olanların özelliğini merak ettim sadece?
Daha basiti kimler değiştirmek istiyor,geliştirmek istiyor dünyamızı ve nasıl olmasını istiyor?
Herkes bir operatör ama makinayı birleştirmek bunların birbiri ile koordine olabilmesi ile mümkün

ben de yıldız tohumu olduğumu düşünüyordum bir kaç ay öncesine kadar ama sonra bu forumda bi konu açıldı ve yıldız tohumu olayının yalan olduğu söylendi .. oysa tüm özellikleri vardı nerdeyse yıldız tohumu olmamla ilgili ..

İsimlere takılma içerisindeki derin manaya bak sana kim olduğunu senden başka kimse söyleyemez senin de kim olduğunun farkına varman kolay değil
Bu dünyada içerisine yalan karışmamış ne var ki?

Yıldız tohumu diye bir şey yok arkadaşlar.Sizi başkalarından farklı kılacak bir kimlik edinme çabanızı anlıyorum ama yok.Yıldız tohumu,indigo vs özelliklerine bakan hemen herkes ''Aa aynı beni tarif ediyor!'' diye düşünüyordur zaten.Elini sallasan indigoya,kristale,yıldız tohumuna çarpıyor.

Ama bak seni tarif etmiyor demek ki senin gibi farklı olanlarda var.
Sen başkalarına kim olduklarını veya olmadıklarını söyleyebilirsin ama bu söylediklerin senin fikirlerin sadece bu onları etkilemez.
Elini sallarken dikkatli ol lütfen kristalede çarpıyormuş kırılmasın

Ben beni tarif etmiyor demedim ki.Tam tersi indigo sıfatlarının neredeyse tamamı bende var.Ama zaten her jenerasyonun belli başlı kendine has özellikleri vardır.Sosyal yapı,kültür,yaşam biçimi vb sürekli değiştiğinden her kuşak kendine özgü özellikler geliştiriyor.Yalnız yıldız tohumu olayı çok farklı.Bir ara bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam uzaylı muzaylı fantastik bir şeydi.Ve ben uzaylılara inanmıyorum.Uzaylılar varsa bile neden bizle uğraşsınlar?Yıldız tohumu denen şey insan olarak bedenlenmiş uzaylı gibi bir şeydi galiba.Ya da yarı uzaylı yarı insan mıydı?Uzaylı soyundan mı geliyordu?Hollywood'un uzaylılı galaksili filmlerinden sonra bu tarz inançların oluşmasını da garipsemiyorum ya neyse.

Hayır yemiyicek sadece sana düşünmeyi öğrettim
Ve bende senin gibiyim senden daha fazla şey bilebilirim ama bu benim doğruları söylediğim anlamına gelmez sendeki bilgi az olabilir ama belki senin o bilgin doğru olandır.
Burada önemli olan düşünebilmen ve öğrenebiliyor olman
Kendi kendini gaza getirme :)
Ve hemen karara verme bu tarz konularda zaman kısıtın yoksa iyice düşün
Hazıra konmak sana fayda getirmez çünkü sen öğrenemezsin ben öğretirim ve seni kullanırım
Ve ben insan kullanmayı sevmem
Ama karşına tersi çok çıkıcak
Bunları uygularsan sen hayatının en önemli sırrını öğrendin şu an çünkü bu senin düşünce yapının ve eksikliğinin bir anahtarı
Ve insanlara saldırma,hiçbirşeye yazdıklarınla dahi
İyi insan ol gerisi gelir

Ahahaha.Canım biraz yavaş gel.Benim kimseden öğrenecek bir şeyim yok.Hele dünyada uzaysoylu varlıkların yaşadığına inanan birinden hiç yok.Bir şey öğrenmem gerekiyorsa kendim öğrenirim.Belki haddimi aşacağım ama sen yeterince aştığın için kendimde bu hakkı görüyorum.Çok ukalasın.Birincisi tanımadığın bir insan hakkında ahkam kesemezsin.İkincisi düşünce yapısı ve eksikliğiyle ilgili değerlendirmeler 'asla' yapamazsın.Bir internet sitesinde insanlara üstünlük ve bilmişlik taslayarak o küçük egonu tatmin etmeye çalışman ilk sayfadaki yorumumun ne kadar doğru olduğunun kanıtıdır.

Hollywood filmlerinde aksine gösteriyorlar. Uzaylı var tabii ki de :) Ancak sevimsiz, düşman olarak gösteriliyor. Neden sebebini illuminatiye sorun ya da onlar hakkında öyrenin. Ama onların tüm garip sanatçıları seviliyor. Örnek olarak kabul ediliyor. Ama hiç garipliklerinin sebebini araştıran yok. Tapan çok. İşte böylece yavaş yavaş insan beyini ele geçiyor. İnsanları dışarıdan gelecek tehlikeye tetikliyorlar. Sonra da blue beam macerası çıkıyor :) Bir orda bir burda. Kısacası gösterilen tüm showlar kabul ediliyor ama hiç sorgulanmıyor, sorgulamıyoruz çünki toz pembe hoşumuza gidiyor.

Konunun başlığı ayrı,yazılanlar ayrı.Belirli bir içerik yok.Eğer kendi görüşlerinizi insanlara öğretmeye niyetliyseniz kendinize özel bir blog açın.O zaman zaten ilgisi olanlar sizi arar bulur.Buradan başka başlık açıp,insanların bunu okumasını bu amaçla sağlamanız samimiyetinize karşı soru işareti oluşturacaktır.Burası topluluktan oluşan bir platform bilgilerinizi referans kaynaklarınızı gösterip,düzenli ve eğitici bir yazıya dökerek paylaşırsanız başkalarına gerçekten faydalı olursunuz,sohb et havasında 1 mesajlık postlarla ise sadece konunuz ciddiyetini kaybeder ve kapatılır.

Fayda sağlayabileceğinizi düşündüğünüz,site kurallarına aykırı olmayan paylaşımlarınızı bizlerle paylaşmanız dileğiyle
İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri