"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yemin hakkında...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan essence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

essence

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba...

bir kaç zaman sonra bana gelecek olan bir miktar para var inşallah...

annem de bunu aylar öncesinden biliyordu ve hatta ona içindne belirli bir miktar vereceğimi de söylemiştim o ara...

geçen hafta çok kötü kavga ettik ,anne kız meseleleri işte ...o an ki öfkemle

yemin ederim o paradan sana zırnık vermeyeceğim ..verdiğim gün öleyim dedim:boat:

o kavga oldu bitti ...ama çok öfkeliydim ve şu an kıyamıyorum çünkü biliyorum ihtiyacı var

eh bir yandan da benim ettiğim yemin var....ben ne yapacağım:offtopic:

kızgınlıkla edilen lafa dikkat etmelisin ama benm bildiğim kadarıyla hiç birşey olmaz sen annene gönül rahatlıyla verebilirsin bence :)

Küçükken yeminimiz affedilsin diye kafamızda ekmek parçalardık yani çocuktuk ne kadar doğru bilemem. Sevgi ve Işıkla :)

öncelikle kızgınlık ve farkında olmadan söz arasında ağızdan çıkan vallahi, yemin ederim, allah şahidim vb gibi kelimeler, tekrar söylüyorum eğer bilinçli olarak söylenmediyse yemin olarak kabul edilmez

fakat bilinçli yemin edildikten sonra edilen yemin yerine getirilmezse bazı kefaretlerin yapılması gerek bunlardan biri 3 gün oruç tutmak diye biliyorum

Aslında dinimizce 3 şeyin şakası olmaz 1 Allaha şirkin 2 boşanmanın yuva yıkmanın 3 te yeminin bunun için kefaret vardır biraz araştırırsan ilmihallerde yemin kefaretini bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri