"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazıların Ne Olduğu Hakkında Yardımcı Olur musunuz?

Benim, ben elementlerin enerjisini hissedebiliyorum. İnsanlarda 5şinin de enerjisi var. Kitap istiyorsanız, Batı maji kitapları araştırın. Çoğunda yazıyor.
Uzaktan enerji hissetmek nasıl oluyor?. Anlatabilirseniz sevinirim. Mesela bir görü mu geliyor birden veya o kişi mutsuzken sizde de mi bir anlık öyle oluyor?.

Kendim karşılaşmasam inanmazdım da... Hiç tanımadığım, görmediğim kişilerden sağlam kanıtlar gördüm.

Uzaktan enerji hissetmek nasıl oluyor?. Anlatabilirseniz sevinirim. Mesela bir görü mu geliyor birden veya o kişi mutsuzken sizde de mi bir anlık öyle oluyor?.

Kendim karşılaşmasam inanmazdım da... Hiç tanımadığım, görmediğim kişilerden sağlam kanıtlar gördüm.
Nasıl anlatsam.,. Bı kere karşıdaki kişinin duygularını kendi duygularimdan biraz daha yoğun hissediyorum.
Enerjiler ise, enerji hissetmeye niyetleniyorum ve hissediyorum sıcaklığı, kıvamı, tadı karakteri ve başka tanımı olmayan yani kelimelerle anlatılmayan şeyler.

Öyle bişey işte.

Her birinizden, vakit ayırıp cevap verdiğiniz için Allah razı olsun. Ben de ne yapacağımı bilmediğimden öğrenmek istedim, yanlış bir adım atmak daha kötü sonuçlanmasın diye. Ortak kanaat akan suya bırakmak, öyle yapayım en iyisi

Geri