Yatağimdan çikan bilye ne olabilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan phoibos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

phoibos

Kayıtlı Üye
Konuyu büyük olasılıkla yanlış yere açtım.. :)

Kısaca anlatayım.. Yatılı bir okulda okuyorum. Yattığım yatağın kenarında sıkıştırılmış beyaz bir bilye buldum. Odama gelen ve benden nefret eden bir kız var. Ondan şüphelendim aslında. Kısacası büyü olabilir mi? Büyüyse ne yapmam gerek?

Hayır bir büyü değil .Atın gitsin yada canınız sıkılınca oynarsınız .

Konuyu büyük olasılıkla yanlış yere açtım.. :)

Kısaca anlatayım.. Yatılı bir okulda okuyorum. Yattığım yatağın kenarında sıkıştırılmış beyaz bir bilye buldum. Odama gelen ve benden nefret eden bir kız var. Ondan şüphelendim aslında. Kısacası büyü olabilir mi? Büyüyse ne yapmam gerek?

İlk olarak evet konuyu yanlış yere açtınız. :)

2.Bir bilyeden dolayı hemen büyü zannetmeniz çok yanlış.Ve sadece bilye ile yapılan bir büyüde yok.Yaşadığımız olayları hemen büyüye,varlığa,parapsikolojiye bağlamayalım.Eğer içiniz rahat edecekse bilyeyi toprağa gömebilirsiniz. :)

3.Acil Yardım ! ,Yardım ! gibi başlıklarla konu açmak forumda yasak diye biliyorum.

İlk olarak evet konuyu yanlış yere açtınız. :)

2.Bir bilyeden dolayı hemen büyü zannetmeniz çok yanlış.Ve sadece bilye ile yapılan bir büyüde yok.Yaşadığımız olayları hemen büyüye,varlığa,parapsikolojiye bağlamayalım.Eğer içiniz rahat edecekse bilyeyi toprağa gömebilirsiniz. :)

3.Acil Yardım ! ,Yardım ! gibi başlıklarla konu açmak forumda yasak diye biliyorum.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Uzun zamandır foruma bakmıyorum kurallar aklımdan tamamen çıkmış :)

Bir bilyeden büyü sonucu çıkartamayız,olsa olsa yatarken bir yerinize batıp sizi rahatsız etsin diye konulmuş bir eşek şakasıdır. Yeterli cevabı aldığınızı düşünerek konuyu ilgili bölüme taşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri