"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yatağımda bişi var çok garip geliyor

flashboy11

Kayıtlı Üye
Önce selamun aleyküm dostlar.Şimdi ben 3-4 gündür yatağımda uyuyamıyorum ben yatağımın altını temizledim ve temizledikten sonra yatakta uyuyamaz oldum gözümü kapattığım an bişeyler yaklaşıormuş gibi oluyor uyuyamıyorum bişi bakıyor gibi hissediyorum gözlerimi açıyorum bişi olmadığını görüyorum sonra gidip başka yerde hemencecik uyuyorum.Ben çok fazla rüya gören bir ideğilim ama artık rüya görmeden duramıyorum ve bu gördüğüm ruyalar korkunç olabiliyor.Bir tanıdığıma söledim uyudu orda gece kabuslardan kurtulamadığını söledi siz ne olabilir?
İyi günler

tam olarak noldugunu bılemıcem tecrubem yok ama nasıl koruncagından emınım eger muslumansan Allah a sıgın derım dua et ıhlas suresı ayetel kursi bunları oku ben senın gbı hıssettıgımde bunları okuyorum ve dıyorumkı Allah a emanetım dıyıp sırtımı bosluga donup rahatca uyuyorum :)

tavsiyem bir düş kapanı edinmelisin.ve yatağının üstüne asmalısın.bende var ve harika rüyalar görüyorum.

korkan biri olarak ben 7 defa ayetel kürsi, felak , nas okuyorum uyuyorum yoksa korkuyorum
Yatağında büıday tanesi yada benzeri bişeyler olmasın?

İyi güzel yardım almak istiyorsun fakat konuyu açtığın başlığa bir bak cidden böyle bir başlık okusan forumda ilgilenip tıklama gereği duyar mıydın?

Bir yerde okumuştum, feng shui'ye göre yatağın altındaki toz pamuk vs de iyi ruhlar olurmuş ve bu yüzden yatağın altı temizlenmemeliymiş. Senin durumunla bağlantısı var mı bilmiyorum ama aklıma geldi.

Dreamcatcher, bizim dilimize çevirirsek düş kapanları Amerikan yerlilerinin yapıp kullandığı geleneksel bir semboldür. Ben ilk defa Yeni Ay (Alacakaranlık Serisi) filminde görmüştüm. Kötü rüyalardan ya da kabuslardan kurtulmak için yatağa asılır. Resimlerini ekliyorum. Konu ile ilgili farklı efsaneler de bulunmaktadır, vakit bulduğumda çevirisini yapıp ekleme yapacağım.

İyi forumlar...

bence bir cin mektubu yazıp yatağına asmalısın.(cin mektubu cinlere zarar veren sözler barındırır.)

psikolojik kökenli olabilir ayrıca vesvese veren üç harflilerde vardır tıpkı anlattığım gibi kulağına fısıldar "buradayım" "sana bakıyorum" "aç gözlerini de gör" gibi

Geri