mwwo89 Kayıtlı Üye 14 Haz 2021 #1 Arkadaşlar bir yakinimin evinde oturma odasındaki yastığın içinden bunlar çıktı yardımcı olabilecek var mı ? Aynı evde daha önceden de buna benzer şeyler çıktı içinde keçi tüyü benzeri şeyler varmış . Yardımcı olabilecek olan varsa memnun olurum . Bilgisi olan yardımcı olacak kimse yok mu?
Arkadaşlar bir yakinimin evinde oturma odasındaki yastığın içinden bunlar çıktı yardımcı olabilecek var mı ? Aynı evde daha önceden de buna benzer şeyler çıktı içinde keçi tüyü benzeri şeyler varmış . Yardımcı olabilecek olan varsa memnun olurum . Bilgisi olan yardımcı olacak kimse yok mu?
Sirius MaveRa Kayıtlı Üye 17 Haz 2021 #2 mwwo89' Alıntı: Bilgisi olan yardımcı olacak kimse yok mu? Genişletmek için tıkla ... İlgi ve bilgim dışında birşey ama karalama yapılmış sadece gibi geldi dolandırıcı tayfanın işi gibi geldi bana.
mwwo89' Alıntı: Bilgisi olan yardımcı olacak kimse yok mu? Genişletmek için tıkla ... İlgi ve bilgim dışında birşey ama karalama yapılmış sadece gibi geldi dolandırıcı tayfanın işi gibi geldi bana.
Snooww Kayıtlı Üye 17 Haz 2021 #3 Yapilan işler safran mürekkebi ile yazılır normal bir kalem ile yazılmaz.Yaptıkları iş her neyse etkisi olacağını sanmıyorum.
Yapilan işler safran mürekkebi ile yazılır normal bir kalem ile yazılmaz.Yaptıkları iş her neyse etkisi olacağını sanmıyorum.
mwwo89 Kayıtlı Üye 18 Haz 2021 #5 Beylane' Alıntı: Bu bir şeye yaramaz Genişletmek için tıkla ... Hocam tamam yaramaz ama ne amaçla yapılmış olabilir ?
Beylane' Alıntı: Bu bir şeye yaramaz Genişletmek için tıkla ... Hocam tamam yaramaz ama ne amaçla yapılmış olabilir ?
Beylane Kayıtlı Üye 19 Haz 2021 #6 Evliysen eşinle aranın iyi olması için olabilir. Bunu da ya eşin koymuştur ya kaynanan ya da annen. Yev mwwo89' Alıntı: Hocam tamam yaramaz ama ne amaçla yapılmış olabilir Genişletmek için tıkla ...
Evliysen eşinle aranın iyi olması için olabilir. Bunu da ya eşin koymuştur ya kaynanan ya da annen. Yev mwwo89' Alıntı: Hocam tamam yaramaz ama ne amaçla yapılmış olabilir Genişletmek için tıkla ...
mwwo89 Kayıtlı Üye 19 Haz 2021 #7 Beylane' Alıntı: Evliysen eşinle aranın iyi olması için olabilir. Bunu da ya eşin koymuştur ya kaynanan ya da annen. Yev Genişletmek için tıkla ... Tam net bir cevap alamadım yani iyi niyetlerle yapılmış birşey mi anlayamadim.
Beylane' Alıntı: Evliysen eşinle aranın iyi olması için olabilir. Bunu da ya eşin koymuştur ya kaynanan ya da annen. Yev Genişletmek için tıkla ... Tam net bir cevap alamadım yani iyi niyetlerle yapılmış birşey mi anlayamadim.