Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
]Dün gece uyurken yastıkta kafama bir şey battı elimi yastığın içine attım baktım muska tarzında bir şey var çıkardım kumaşa sarılıydı kestim ve arapça yazılı bir kağıt çıktı büyü tarzı bir şey mi yoksa muska mı anlam veremedim. Evde herkese sordum ben koymadım dediler.
Yazı çok zor okunuyor anlayamadım çok Ama birinin birine sevgi duyması cümleleri çok geçiyor. Aynur diye birine sevgi duyulması isteniyor. Sadece o değil amaçlanan kişinin annesi de var. Zor bir yazı Zararlı bir şeye benzemiyor telaşlanmayın.
Yazı çok zor okunuyor anlayamadım çok Ama birinin birine sevgi duyması cümleleri çok geçiyor. Aynur diye birine sevgi duyulması isteniyor. Sadece o değil amaçlanan kişinin annesi de var. Zor bir yazı Zararlı bir şeye benzemiyor telaşlanmayın.
Evet arapça, fotoğraf bende açılmamış o yüzden göremedim. Sevgi için yazılmış bir muskaya benziyor. Yazının kötü olması işi zorlaştırıyor. Yanlış yorum yapma riski de var buradan anladığım kesin şey aynur adlı bir kişiye sevgi duymanız isteniyor.