"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yasadıgım tuhaf telapati deneyimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssiibeell

Kayıtlı Üye
mrb bi suredir forumu takip ediyorum. pek cok konuda kısmi de ols bilgiler edindim. mesela ruya yoluyla istediğim yerde olmayı burda öğrenerek denemeye başladım. kısmi olarak da olsa sonuçlarını aldım. merak ettiğim şey şu, telapati çalışıyorum ya da öyle olduğunu düşündüğüm çalışmalarım var bunu şu an hoşlandığım kişiye yapmaya çalışıyorum. Tam konsantre olup düşündüğüm zaman onla birlikte olma anında hissedeceklerimi duyuyorum. Sizce karşımdaki kişi bu durumun farkında mı bu enerjiyi kasıtlı mı gönderiyor yoksa arada parazit bir görünmeyen canlı mı var?

soyle soyleyebilirim, benim onla ilgilenme durumum olmuyor;bedensel bir yakınlasma durumunu algılıyorum ama o benle ilgileniyor gibi oluyor. Yani onu başka şeylerle meşgulken değil hep benle bedensel temas kurmaya çalışma durumunda algılıyorum.

soyle soyleyebilirim, benim onla ilgilenme durumum olmuyor;bedensel bir yakınlasma durumunu algılıyorum ama o benle ilgileniyor gibi oluyor. Yani onu başka şeylerle meşgulken değil hep benle bedensel temas kurmaya çalışma durumunda algılıyorum.
Anladım durumu. Başta sorduğunuz soruya dönersek, ikinizi de bakım yapılmadan ne olduğunu söylemek zor.
Tamamen sizin bilinçaltınız da olabilir, karşı tarafın etkisi de olabilir, evet bir varlık etkisi de olabilir.

Bence sizin tedirginliğiniz, kararsızlığınız parazit yapıyor :)

Naçizane önerim, bunu bir de dostunuzda ya da çok sevdiğiniz bir akrabanızda deneyin, bence olumlu sonuç alacaksınız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri