"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaşadığım neydi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bookworm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bookworm

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba. Bugün saat 1 gibi uzandım yatağa uykuya dalmayı bekliyorum. 15-20dakika sonra içime bir sıkıntı girdi sanki etrafımdan baskı uygulanıyormuş gibi. Kalbim sıkışmaya başladı daraldım. Daha öncede olmuştu. Aynı o zamanda yaptığım gibi besmele çekip geçmesini bekledim. Geçtikten sonra tekrar uykuya dalmaya çalıştım. Geçiş aşamasının nasıl olduğunu bilmeden rüya görmeye başladım. Bir akşamüstü tarlaların ortasındaki evlerin üzerinde bildiğin uçuyorum. Rüya gibi geldi başta ama beni öyle bi huzur kapladıki, adrenalin salgılamadan gökyüzünde dolanıyorum. Tabi başlangıçta biraz korktum noluyor diye sonra tanıdığım birinin astral ile ilgili deneyimlerini dimlemiştim acaba öyle birşeymi diye sorgulamaya başladım uçuyorken. Bi an kendime geldim gibi oldum ve çenemin sanki soğukta kalmış gibi titrediğini farkettim ve sonrasında uyandım. Daha önce böyle birşey yaşamadım sizce nedir başıma gelen?
Soru cevap şeklinde bi konu bulamadığım için buraya yazıyorum yanlış olduysa affola

İstem dışı bir astral seyahat yaşamış olabilirsiniz.bu hibi durumlara yeteneklerin kendiliğinden ortaya çıkması olarak ifade ediliyor.Akılına bırakın.

Bu konuları çok araştıran biri değilim varsada akışına bırakmaktan başka yapacağım birşey yok zaten. Olay yaşanmadan önce karabasan dedikleri olay gibi birşey yaşamam beni endişelendirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri