"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaşadığım Gariplikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

King-Of-Stellar

Kayıtlı Üye
Merhaba, daha öncede bir konu açmıştım. Kalp gözümü açmakla alakalı uygulamalar yapıtığımı. Bu uygulamaları ayetlerin hüddamlarının yardımıyla yapmak istiyorum. Gelelim benim soruma. Uygulamaları yaptığımda garip olaylar yaşıyorum. Zaten bana bu uygulamayı veren rüyalarında değişiklikler olacağını da söylemişti. Karışık ve garip rüyalar görmeye başladım. Uzun uzun yazardım ama ilk önce bunları sizlere anlatmam doğrumu? Yani böyle şeyler gizli kalır diye hiç kimseye anlatmamak gerektiğini okuduğumu hatırlıyorum. Eğer söylemeye izn varsa altda anlatırım yaşadıklarımı. Yaşadıklarım neye işaret onu bilmek istiyorum.
 
İnternet üzerinden yeri yurdu belli olmayan birilerinden yardım alırsanız olacağı bu. Anlatacaklarınız nedir bilmiyorum fakat benim öğrencilerimin bana bile soru sorması dışında anlatması yasak bırakın bir başkasına anlatmayı.

hocalarınızın iletişim bilgisini alınız , hoca değillerse hiç bir bir konuda bilgi almayınız.
 
Güvenilir ve bu işin gercekten erbabı olan kisilere bu olayları anlatın ve yardım olarak değerlendirin birbaskasın bu bagdaki olayları aksettirmediginiz sürece soru cevap seklinde olursa bir sıkıntı olmaz ama dediğim gibi gerçekten erbabı olması lazım bu zamanda herkes bişey biliyorum zannediyor ama sadece kulaktan duyma laflar ve bir çoğu asılsız buna dikkat edin
 
yaşadıklarını urum'a sorsan özelden?
cevaplar belki?
meşgulse yule ye..

Anlatılmaması gerektiğini söylüyorlar. Bana o uygulamaları önerenlere sordum ama henüz cevap alamadım. Doğrusu uygulamadan bir zarar görmedim bu zamana kadar. Ama rüyalarımda bana bir şeyler söylemek istediklerini düşünüyorum. Belki bu bir tehditdir, belki de aksine okuduklarımdan dolayı beni ve ailemi koruyorlar. Bilmek istediğim de bu zaten. Tehditse okumaları bırakayım. Yok eğer tehdit değilse devam edeyim. Şu an devam ediyorum.
 
İnsanın niyeti iyi olunca hiçbirşeyden zarar görmez.Kalbinin temizliği sana bir kalkan yani koruyucu bir zırh olur.Kimseye anlatma kardeşim,yaşadıkların sır olarak sende kalsın.Anlatırsan kayıpedersin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst