"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaşadığım garip olaylar !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rylins
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rylins

Kayıtlı Üye
başımdan geçen ilginç olayların bi anlamı varmı ?

1-) 7-8 yaşlarında köydeyken gece bi rüya gördüm beyaz ve siyah çarşaflı ayakları olmayan 2 kişi başımın üstünde uçuyordu sabah olduğunda babannem ile evin arkasındaki bahçedeydik babannem yemeğin altını kapatmak için eve gitti ben oyun oynuyordum birden karşıya baktığımda rüyamdaki şeyleri karşımda gördüm koşarak eve gittim

2-) yine küçükken beyaz bi balonla oynuyordum ve balonu yanlışlıkla yatak odasına attım ve yatak odasına nedense girmekten korkarım neyse arkamı döndüm kardesimin yanına giderken birden arkamdan birisinin geçtiğini farkettim ve döndüğümde beyaz bişeyin yatak odasına girdiğini gördüm merak edip baktığımda balonun hareket ettiğini görüp annemin yanına kaçtım

3-) yine yatak odasında kardeşimler oynarken birden dolaptan beyaz bişey çıktığını farkettim korkarak kaçtım

4-) 10 yaşında falandım yatak odasında ben annemle yatıyordum kardeşimle babamda yerde yatıyordu gece uyandım su içmek için kalkıp mutfağa gidicektim kafamı kaldırdığımda yine aynı şeyi gördüm beyaz bi varlık mutfağa doğru gidiyordu hemen geri yattım

5-) bundan 2-3 ay önceydi yanlış hatırlamıyosam bi gece kalkıp başımı kaldırdığımda mutfakta muhteşem bi ışığın parladığını gördüm hayal gördüğümü sanıp başımı yastığa koydum 1-2 dk sonra tekrar baktım ve aynı şey yine orda parlıyordu tekrar yattım aradan 5 dk geçti ve kaybolmuştu bağırarak babamın yanına koştum olanları anlattığımda dua et bişey olmaz dedi bu son olaydan sonra her gece korku içinde uyanıyorum bunların anlamı nedir ?

Her insan yaşadığını bilir, yaşadığım olayları yazsam kitap olurdu heralde yinede deneyim sizin deneyiminiz.
3-) ufakken dolapdan çıkan şeylerde beni yukarı çekerdi siz kaçmışsınız, ama o beni yukarı çekti neyse.

Bu gibi durumlara cevap vermek her zaman çok zor gece olduğu zaman genelde bilinçaltına yoruyorum ben ama bu yorum kendimi ya da soran insanları korkutmamak için beynimin oluşturduğu bir cevap da olabilir o yüzden çözümlemek oldukça zor. Sizden başka bu olaylara şahit olan var mı evde?

Hep aynı varlıkdan bahsedilmiş.Bence bilinçaltı ile alakası yok bilmediğim bir paranormal varlık.Hangi dine bağlıysanız ona göre duanızı edin.Durumu bilemediğim için elimizdeki bilgilere dayanarak tek diyebileeğim budur.Umarım bu olaylar biter yakında:)

Bu gibi durumlara cevap vermek her zaman çok zor gece olduğu zaman genelde bilinçaltına yoruyorum ben ama bu yorum kendimi ya da soran insanları korkutmamak için beynimin oluşturduğu bir cevap da olabilir o yüzden çözümlemek oldukça zor. Sizden başka bu olaylara şahit olan var mı evde?

evde bu olaylara şahit olan biri yok malesef ama komşumuz gece bizim evin camında bi ışık gördüğünü söylemişti ayrıca ev sahibimizin kızıda böyle şeyleri gördüğün söylüyordu

Hep aynı varlıkdan bahsedilmiş.Bence bilinçaltı ile alakası yok bilmediğim bir paranormal varlık.Hangi dine bağlıysanız ona göre duanızı edin.Durumu bilemediğim için elimizdeki bilgilere dayanarak tek diyebileeğim budur.Umarım bu olaylar biter yakında:)

islam dinine bağlığım ama nekadar dua etsemde içimde hep bi huzursuzluk var geceleri odada felak suresi var baş ucuma yatmadan önce 2 tane küçük kuran koyuyoruz kuranların biri annemin dedesin kalma yani ermeniler döneminden kalma bi kuran yaklaşık 100 yıllık içinde ne yazdığını bilmiyoruz

Merhaba;

Genelde deneyimleriniz küçük yaşlarınızda olmuş. Ve gördüğünüz şeyin, Beyaz çarşaflı ya da beyaz bir şey olduğunu vurgulamışsınız. Hepimiz küçüklüğümüzde beyaz çarşafların içinde hareket eden bir şey varsa hemen hayalet olduğunu düşünürdük. Çoğu çizgifilmler de bile hayalet; beyaz çarşaflı gösterilirdin. Deneyimlerinizin de çocukluk döneminde olduğunu düşünürsek, belki de çocukluğunuzdan beri bilinçaltınıza yerleşen bir durum söz konusu olabilir. Ki hepimizde de aynı durum söz konusudur, beyaz çarşaf, beyaz hareketli bir şeyler gördüğümüzde aklımıza gelen ilk şey taa yıllar önce bilinçaltımıza yerleştirilen 'hayalet' kavramıdır. televizyonlar, çizgifilmler, hikaye kitapları, vs. çoğunda hep aynı kavram aynı somut şekilde bize şartlandırılır. Sanıyorum ki sizin durumunuz da bununla ilgili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri