Yaşadığım çok değişik bir olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s4metipsum

Kayıtlı Üye
öncelikle hiç spritüel ile bilgim yok,0 takipcili bir ig hesabim vardi ve profil fotosu vs. hic bi sey yok hic kullanmadim hesabi,12 nisan 2025 tarihinde bi hesap bana istek atmisti gayet normal düzgün bir insandi yani takip ettigi kişiler tanidigi kişiler vs. yani bana istek atmasi çok garipti o zamanda garip bulmustum,3 senedir gittigim psikologa 1.5 yildir gitmiyordum 2025in kasim ayinda tekrar gitmeye baslamistim,ve 3 gun once tekrar ig hesabima girdim ve sunu farkettim psikologum ofisiyle ayni mekandı istek atanin profil fotoğrafında bulunduğu yer, gozlerime inanamadim googledan tekrar fotoğrafları açıp baktim emin oldum o olduğuna aslinda bana istek atan kisi psikologun asistaniydi ayrica kendiside sanirim stajyer psikolog gibi bir seydi , ama o bana istek attigi zaman orada çalışmıyordu daha önce hiç görmemiştim ve ona yazdim iste [psikologun adi] hocanin eski danisaniyim cok sasirdim falan diye konuşmaya çalıştım onunla ama beni korkup engelledi sanirim ve bu olay cok garip geliyor belirtmeyi unuttum karsima cikmis hesabi oyle istek atmis, düşüncelerinizi ve bildiginiz seyleri merak ettigim icin paylasiyorum yardimci olucak birileri varsa cok sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Toplu görüşmelerde bunlar konuşulur.Sorun stajerin istek atması.Bir istek atmak çok önemli değil ama doğru değil.

Bunun neyine yardımcı olalım ? Gökte kuş uçtu, kesin bunda bir iş var mantığından öteye geçmiyor açılan konular.
Forum disiplini bozuldu, çocuk parkına döndü sayenizde. Konu kilit !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri