şibumi
Kayıtlı Üye
Yaklaşık 10 yıl evvel eğlence amaçlı yapılan bir işin sonradan bana yaşatacağı gariplilkeri tahmin bile edemezdim. 3 arkadaş 10 yıl önce gece 02:30 sıralarında can sıkıntısından cin çağırmaya niyetlendik ve çağırdıkta. İlk geldiği sıralarda normaldi daha sonra zaman ilerledikçe diğer arkadaşıma farklı şekilde bişiler yazmaya başladı. Durumdan rahatsız olup göndermek istedik ve gitti. Bundan yıllar sonra (mekan ve isim belirtmesem daha iyi olcak) bir falcıya gittik benim fal baktırma gibi bi niyetim yoktu. Evin olduğu yere geldiğimizde binanın dış yapısından çok etkilendim ama içeri adım attığım anda bir güç beni dışarı çıkmam için zorladı çok rahatısz oldum o evdeki bir şey beni rahatsız ediyordu, sıkıla sıkıla girdim içeri oturdum yanımda ki arkadaşım fal baktırdı fala bakan bayan benimde falıma bakmak istedi bende kabul ettim. Falıma bakmaya başladığı anda titremeye başladı ve bu ne öfke diye bağırdı bana hiç bir şey anlamadım tabi, kısa bir süre sonra kendine geldi titreme dindi ve anlatmaya başladı o gece 3 arkadaşımla yaşadığım olayı harfi harfine anlattı bana ve şuan da burdalar dedi ama eve giremediler çünkü benim sahip olduğum cinler onları uzaklaştırdı dedi senide buraya göndermek istememişler ve sen burda çok sıkılıyosun dedi. Bende meydana gelen bazı değişiklikleri de anlattı aşırı sinir insanlardan uzaklaşma yüksek sesli müzik dinleyememe kuran okunan yerlerden kaçma bunun nedeni olarakta gelen cinlerin müslüman olmamasını sebep gösterdi. O gece gelen cini biz gönderememişiz gelen cin müzlüman değilmiş, o ortamda iman gücü en güçlü olan kişi ben olduğum için bana musallat olmak ve beni yolumdan döndürmek için duygusal olarak en zayıf olduğum anı kollamışlar ve bana musallat olmuşlar. Kadının anlattıklarına çok şaşırmıştım çünkü hepsi gerçekti ve yaşamıştım. Daha sonra başka bir şehirde ünlü bir hocaya gittim beni okudu üfledi biraz rahatladım ama bana sakın bir daha böle şeylerle uğraşma yoksa seni buraya ikinci kez getirdilerinde ben bile seni düzeltemem dedi. Bu olayın üstünden uzun zaman geçti ama ben fal bakıyorum bu olayın etkisiyle tabiki , değişik rüyalar görüyorum ve seslerini duyuyorum ve bazende görüyorum, alıitığım içinmi bilmiyorum ama korkmuyorum sadece etrafımdakilere zarar versinler istemiyorum o kadar.
Bu olayı sizlerle paylaşmak istedim teşekkür ederim....
Bu olayı sizlerle paylaşmak istedim teşekkür ederim....