"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaş problemi ve işleri büyütme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeFReT696

Kayıtlı Üye
Merhabalar sorum Urumhamatahayil'in 23 yaş yazısıyla ilgili. ben 23 yaşına yeni girdim xxxxxxx doğumluyum artık uygulamalarım daha mı etkili olucak? Yada bu yaş durumu nedir? Eski üyelerdenim ama bu yaş olayını okudukdan sonra ufak uygulamalar yaptım hep sadece basit uygulamalar kendimi biraz geliştirdim falan odaklanma meditasyon vb. gibi artık işleri biraz daha büyütmemde bir sakınca var mıdır? Birde bu ilim olaylarında genetiğin bir rolü var mıdır? Çünkü annemde de bu yetenekler var ama bazı hatalarından dolayı ceza aldı eğitimine devam edemedi. Şimdiden teşşekkürler. Söylemeden edemiceğim elinizde büyüdüm resmen ya :)

Eğitimlere doğar doğmaz da başlanabilir. Eğer eğitecek biri varsa. Çalışmalar için yaş sırını yok aslında, fakat günümüzde, aileden ya da bir mabetten eğitim almayan kişiler, kendi çabaları ile bir şeyler yapmaya kalkıyorlar. Reşit olmayan bir kişinin, bilinci ve bedeni bu tür çalışmalara uygun değildir. Çünkü nefis terbiyesi görmemiştir.
18 Yaşından sonra çalışmalara başlamak daha sağlıklı olacaktır. kendi deneyimlerim ve hesaplamalarıma göre ben 23 yaşı uygun buluyorum. 23 yaş altını yetiştirmiyorum çok çok özel değilse.

Genetiğin önemi yok. genetik kaba bir enerjidir. Psişik çalışmalar için süptil enerjiye ihtiyaç vardır. Anne soyundan genellikle süptil olarak enerji aktarımı olur. Olmak zorunda diye bir şey yok. Önemli olan kişinin kendisidir ve evresel plan içindeki yeridir.

Evrensel plan, kader diye bildiğimiz sistemin adıdır. Kader bizlere anlatılırken, değiştirilemeyecek bir olaylar bütünü olarak ifade edilir. Gerçekte ise, olasılıklar dizisi içinde , bize verilen yetenek ve amaçlarla birlikte o olasılıkları yaşama sistemidir. Evrensel planda herkes bir birine bağlı bir şekilde hareket eder. Bir kişinin değişen olasılığı ona bağlı diğer her şeyin de olasılığını etkiler. Amaç, yetenek ve olasılıkları öğrenme şansımız mevcut. Kehanet türleri, bireysel farkındalık çalışmaları ile yapabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri