"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yarımcı olurmusunuz

Ruthbarbar

Kayıtlı Üye
konu astral seyahat ile ilgili umarım doğru yere açmışımdır konuyu, 21 yasındayım 3 yıldır astral seyahat deneyleri yapıyorum 3 yılın sonunda başarılı olabildim 1 yıl istediğim zaman çıkabiliyodum , şu son yıldır madde kullanmaya başladım madde alkol v.s çoğu zaman sızarak uyuyordum uzun zamandr denemiyodum geçen hafta denemeye başladım nekadar zorlarsam zorliyim alfa posizyonuna geçemiyorum artık vücudu uyutup bilinci açık tutamıyorum pozisyonları teknikleri vb hepsini biliyorum önceden yaptğm gibi yapıyorum fakat vücudu uykuya daldıramıyorum ne karıncalaşma oluyor ne ayaklarım üşüyor nede yükselmeyi hissedebiliyorum kütük gibi sereserpe yatıyorum zaten 2-3 saat sonra sıkılıp vazgeçiyorum 1 haftadır böyle yaklaşık 15 gündür hiç bişey kullanmama rağmen alfa pozisyonunu halen yakalayabilmiş değilim , alkol ve maddenin sebep oldğunu biliyorum fakat ne yapmam gerekiyor 15 gündür temizim bana yardımcı olabilcek bir arkadaş varmıdır acaba?

Tamamen arınmayı bekleyeceksin. Ne kadar sürer bilmiyorum. Nikotini bile vicudun tamamen atması ve hasar görmüş hücrelerin yenilenmesi yıllar sürüyor.

Bu maddaeleri bırakman çok güzel.Çünki hem vücuduna zarar verir,hemde hayatın alt üst olur.Ve bir daha kullanma bence.Astrale çıkmaya gelince rahat ol.Çıkamıyorum cıkmalıyım neden olmuyo gibi sorularla kendini germe.Rahat ol ve sana en uygun tekniği belir onu dene.Normal hayatına devam et.İç alemine dön ve orayı temizle...O zaman beyin hiç zorlanmıyo astrale geçiş yapmaya.Sendeki zorluk çıkışlarını maddeyle yapmış olmandan kaynaklanıyo bence.Zaten bir kere çıkmışsın gene çıkarsın zor olan ilk çıkışlardır.Biraz zaman ver kendine çıkacağına inanıyorum :)

Bu maddaeleri bırakman çok güzel.Çünki hem vücuduna zarar verir,hemde hayatın alt üst olur.Ve bir daha kullanma bence.Astrale çıkmaya gelince rahat ol.Çıkamıyorum cıkmalıyım neden olmuyo gibi sorularla kendini germe.Rahat ol ve sana en uygun tekniği belir onu dene.Normal hayatına devam et.İç alemine dön ve orayı temizle...O zaman beyin hiç zorlanmıyo astrale geçiş yapmaya.Sendeki zorluk çıkışlarını maddeyle yapmış olmandan kaynaklanıyo bence.Zaten bir kere çıkmışsın gene çıkarsın zor olan ilk çıkışlardır.Biraz zaman ver kendine çıkacağına inanıyorum :)
dün akşam denemem yine sıkıntılı oldu , çıkmayı biliyorum teknikleride biliyorum tek sorun bedenimi demiyimde beynimi alfa olayına şartlandırmak vücudun uyuması zihnin açık kalma olayı yokmu onu beceremiyorum artık , bedenimi hiç ama hiç kıpırdatmayıp salmama rağmen uyutamıyorum bedenimi kanım çekilir gibi olurdu normal şartlarda olsaydı şimdi o hissi yakalayamıyorum sıkıntım orda , cevabın için teşekkür ederim yinede :)

Aslında tekrar yazarak uzamasını istemiyordum,fakat ; Uyuşturucu maddeler astral sıçrama yaratıyor ve bunun lusid veya herhangi bir şeyle karıştırılmaması lazım.Cadılıkla ilgili bir çok kaynakta "uçma merhemi" yer alır.Cadılar bu merhemi astral çıkış için kullanırlardı.Sanıyorum ki,'esrar' örneği verdiğim için sadece ağız yoluyla alınan uyuşturuculardan bahsettiğimi sanıyorsunuz,hayır.Bu merhem/ilacın içeriğinde haşhaş,esrar gibi uyuşturucu maddeler var.Tabii ki bir çok cadı kendi tariflerini uygulamayı daha doğru buluyor ama en ulaşılabilen kaynaklarda,bu ilacın içindeki maddeler çoğunlukla aynı,,,
o merhem bir takım yabani otların karışımıdır ve vücuda sürülür şeklinde diye biliyorum yani uyuşturucu ile alakası olmadığını biliyorum yanlışsam düzeltin

Sayın AJA ve treworax ikinizinde dediklerinize katılmıyorum. Tam bilinçli yapılmayan bir apde Alice etkisine girilir. Hiç bir "uyuşturucu" madde bilinci açmaz. İkinizde aslında dediklerinizle bunun mümkün olduğunu söylemişsiniz. Biriniz etik konusundan bakmışsınız. Ancak bilinen bir gerçek var oda bunun astral seyahat olmadığıdır. Uyuduğumuzda astral beden fiziki bedenin bir kaç santim yukarısında bir balon gibi asılı kalarak fiziki bedeni taklit eder. Bu demek oluyor ki uyuduğunuzda astral beden dolaşmıyor.Uyku projeksiyonu sırasında farkındalık sağlandığında veya lucid rüya sırasındada astral beden fiziki bedeni taklit ederek asılı olarak durur. Diğer bir konu ise Astral seyahat sırasında Alice etkisine kapılmak. Alice etkisine kapıldığınız anda Astral beden sadece durup bekler ve yeni dünyalar yaratmanızı sağlar. Gördükleriniz sadece rüyadır. Astral bilinçle rüya görüyorsunuzdur. Tam bilinçli bir apde ise bilinç astral bedendedir ve hareketi yapan astral bedendir ve fiziki bedenle bilinç bağı vardı iki bilinçte etkin durumdadır. Umarım fark anlaşılmıştır.

Sn simam ben sizin neyi vurguladığınızın farkındayım da siz benim ne demek istediğimi fark edememişsiniz sanırım :) Sadece şunu belirtmek istiyorum, her insanın bilinci madde yada yan tetikleyici etkenlerin herkesi aynı şekilde etkilemeyeceği açıktır .
Mesela bir kadehte bilincini yitiren bir adamda vardır,on kadehte bilinci üst düzeyde kalıcak kadar açık olanda. Bunu o şekilde değerlendiremeyiz.Siz süt içince uyuyabilirsiniz bende kafein etkisi yaratır.Bunun gibi.Bu madde konusunda fazla kalmak istemiyorum,gereken mesajlarda silindiği için ayrıca yönetime teşekkür ederim.
Ayrıca alice etkisi yaşamadan yapan üst katlarda bir çok işi başaran bilgiye ulaşan kişiler tanıyorum :) Umuyorum anladınız beni,iyi forumlar.

Aslında bütün olay beyninde başlıyor .eger bütün kötü ve stresli düşüncelerinde uzaklaşabilirsen yeniden eski yaşantına dönersin .ama senin için değersiz kişileri takmammayı öğrenmelisin !

Geri