"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yarı Uyanık Duyduğum Sesler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ensrezio66

Kayıtlı Üye
Gece yatmaya hazırlandım. Yatağıma uzandım ve tam uyumaya başlayacaktım ki bir ayak sesi duymaya başladım (Sanki ahşap parke üzerinde ayakkabıyla birisi yürürmüşcesine) bu ses seviyesi çok yüksekti çok yüksek fakat gerçekmişcesine kaliteli. Ilk seferinde korkmadım kabus sandım. Sonra 1 dakika bekledim ve geri yattım. Bu sefer çocuk parkından sesler duyuyordum. Bir öncesindeki gibi yüksekti ve kalkmaya çalıştığım halde kalkamıyor hareket edemiyordum. Sonunda zar zor kalktım. Korkmuştum. 3. kez yattım ve bu sefer sadece bir bağırma sesi duyup uyandım bu ses de yüksekti. :banghead: Kalktım annemin yanına gidip ona olanları anlattım. Benim ateşim ölçtü. Normalde 36 olması gerektiği halde 34.9'du. Acaba nedeni bu muydu. Yoksa yolculuk mu etmiştim. Yoksa delirmiş miydim :biggrinjester:. Siz ne düşünüyorsunuz? (bu arada artık olmuyor fakat ozaman ne yaptığımı merak ediyorum. Devamı gelirse kalıtsal bir hastalık şüphesi uyandıracam.)

Böyle şeyleri kalıtsal hastalık falan mı diye içinize şüphe düşürmeyiniz.Şüphe en büyük hastalıktır.Ortalıkta birşey yokken öyle yorarsanız maalesef öyle olabilir.Ayrıca gördüğünüz kabuslara gelecek olursak insan genelde rüyalarında bilinçaltındakileri görür.Size tavsiyem korku filmi görüntüleri falan izlemeyin.Aklınza bu kötü düşünceleri tamamen atın.Saygı ve sevgilerimle...

Doğrusu dedikleriniz içimi bayaa bir rahatlattı. Fakat yasak yüzünden korku filmi izlememe veya görmeme izin vermiyor ailem. Altı çizili yazdığım yazıyı dikkate alır ve cevap verirseniz mutlu olurum saygılar...

Doğrusu dedikleriniz içimi bayaa bir rahatlattı. Fakat yasak yüzünden korku filmi izlememe veya görmeme izin vermiyor ailem. Altı çizili yazdığım yazıyı dikkate alır ve cevap verirseniz mutlu olurum saygılar...

Bazı şeylerin bilinçaltınıza girmesi için illa izlemeniz gerekmez.En azından bu forumun üyesiniz ve burada birçok kişi rüyalardan şikayetçi onların bir yazısını okumuş olabilirsiniz.Çevrenizden duymuş olabilirsiniz.Saygılarımla...

Haklı olabilirsiniz fakat ben hala ateşimin oldukça düşük olmasından şüpheleniyorum. Bir tür havale olabilir mi sizce?

Gece yatmaya hazırlandım. Yatağıma uzandım ve tam uyumaya başlayacaktım ki bir ayak sesi duymaya başladım (Sanki ahşap parke üzerinde ayakkabıyla birisi yürürmüşcesine) bu ses seviyesi çok yüksekti çok yüksek fakat gerçekmişcesine kaliteli. Ilk seferinde korkmadım kabus sandım. Sonra 1 dakika bekledim ve geri yattım. Bu sefer çocuk parkından sesler duyuyordum. Bir öncesindeki gibi yüksekti ve kalkmaya çalıştığım halde kalkamıyor hareket edemiyordum. Sonunda zar zor kalktım. Korkmuştum. 3. kez yattım ve bu sefer sadece bir bağırma sesi duyup uyandım bu ses de yüksekti. :banghead: Kalktım annemin yanına gidip ona olanları anlattım. Benim ateşim ölçtü. Normalde 36 olması gerektiği halde 34.9'du. Acaba nedeni bu muydu. Yoksa yolculuk mu etmiştim. Yoksa delirmiş miydim :biggrinjester:. Siz ne düşünüyorsunuz? (bu arada artık olmuyor fakat ozaman ne yaptığımı merak ediyorum. Devamı gelirse kalıtsal bir hastalık şüphesi uyandıracam.)

Aslında cevabı siz kendiniz vermişsiniz ateşim 34.9 çıktı demişsiniz. Yüksek ateşte kişi halüsinasyon görür,farklı farklı sesler duyar. Büyük ihtimal olay bundan kaynaklanıyor. Olayın üzerine fazla gitmeyin. Bilinçatınızdan dolayı kaynaklanıyor olabilir.Olay bilinçaltından kaynaklanıyorsa ve sizde olayın üzerine çok giderseniz daha çok yaşarsınız.

Havale değildir.Çünkü havale yaşanırsa bilincinizi bile kaybedebilirsiniz.Şuursuzluk denilen durumu yaşarsanız.Dudaklarınız morarır,nefes alamazsınız.

O yüzden yaşadığınız olayı kafaya takmayın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri