iyi günler ben daha önceden rüya şeklinde astral yaptığımı görmüştüm, kendimi çok sevdiğim bi arkadaşımın yanında görümştüm. Ama çoğu detay rüya gibi. Ben bu rüyayı öğlen uykuya yatığım bi gün görmüştüm. O gün arkadaşıma sordum böyle bi rüya gördüm diye, bana gördüklerin rüya değil geçrçekti, dün gece yanıma geldin hissettim seni dedi, dedim ama tam hatırlamıyorum, sen dedi yarı bilinçle astral yapmışsın tam yapsaydın hatırlardın. Rüyadamki bi kaç önemsiz detay haricinde herşey söylediği gibi oldu. Soruma gelir isek;
ben şimdi yarı bilinçle astral seyehat yapmışsam, dışarı çıktığımda tekrar onun yanına gitmek istesem
( genelde ilk çıkışta odandan ve evden dışarı çıkmamak gerekiyormuş) ama ben gitmek istiyorum gidebilirmiyim sizce? geri dönememe korkusu var çünkü epey uzak bi yerde aynı arkadaşım, bilinci tam yönetemeyince geri dönülemeyip kaybolunduğunu okumuştum biryerde. Bana yardımcı olaiblirsiniz değerli dostlarım
teşekkürler +rep
ben şimdi yarı bilinçle astral seyehat yapmışsam, dışarı çıktığımda tekrar onun yanına gitmek istesem
( genelde ilk çıkışta odandan ve evden dışarı çıkmamak gerekiyormuş) ama ben gitmek istiyorum gidebilirmiyim sizce? geri dönememe korkusu var çünkü epey uzak bi yerde aynı arkadaşım, bilinci tam yönetemeyince geri dönülemeyip kaybolunduğunu okumuştum biryerde. Bana yardımcı olaiblirsiniz değerli dostlarım