cinciagmet
Kayıtlı Üye
Yıllardan beri cinlere karşı bir ilgim var.Bu ilgi doğuştan bir şey gibi.Küçüklükten beri onları hissedebiliyorum.Bedenim dede olduklarını düşünüyorum.Çünkü evdeki yakınlarıma(annem,babam,kardeşim) saçma sapan nedenlerden deli gibi sinirleniyorum.Kalıcı rüyalar görüyorum.Mesela 2 adet rüya var.Birincisi sürekli uzay boşluğundan düşme diğeriyse uzun boylu kıllı bir şeyin babamı dövüp gitti bu rüyaları üst üste çok gördüm.Ayrıca hiç unutamadım.Birde kafamda bir okula gitme anı var ozamanda bana saldırdıklarını düşünüyorum.Bundan 3-4 sene önce takip edildiğimi düşünerek okula gidiyorum.Sonra yolda birinin beni kenara çektiğini hatırlıyorum.Fakat aslında böyle şeyler olmadı ama kafamda böyle bir hikaye sanki yaşanmış gibi bir şey.Ya aslında yaşanıp yaşanmadığı hakkında bir fikrim yok.Sadece eğer ki gerçekten beni bir adam tutsaydı bırakmazdı.Yani bundan yola çıkarak öyle söylüyorum.Birde sürekli dalgınlık geçiriyorum.Bazenleride sanki içime bir şey giriyor.Gözlerime bir bulantı geliyor başım dönüyor.Ardından kendime geliyorum.Hee birde bugün hiç bir şey yapmadım fakat.Gözümü açtım ve şeyim ileri geri gitti abdestim gitti.-Siz anlayın.- Bazende uykuya dalmakta zorlanıyorum.Bazende kolum elim ayağım titriyor.Bazen kuran-ı kerim ve namaz kılmakta çok zorlanıyorum.Aklıma gelmiyor,abdestimden şüphe ediyorum.Ne okuyacağımı düşünüyorum.
Not: Dini müslaman olmayanlar,kar amacı güdenler yardımlarınızı istemiyorum.
Not: Dini müslaman olmayanlar,kar amacı güdenler yardımlarınızı istemiyorum.