"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardımcı olabilir misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Juithe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Juithe

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba :)
Ben tam 1 yıldır bir çocuğu seviyorum,hatta sevmekten de öte bir şey olmalı.Ama kendimi bir türlü kabul ettiremedim ona.Unutmayı tabii ki denedim ama her seferinde başarısız oldum.Onun yüzünde öyle masum bi ifade var ki,baktıkça mest oluyorum zaten,bazen de yüzüne bakmaya bile korkuyorum.Ama masum işte bebek gibi. Bugün onun başkasından hoşlandığını öğrendim,ama hoşlandığı kız başka şehirde,bu yüzden başka kızlarla uğraşmadığını söylemiş.Fazlasıyla seviyorum ne yapsam olmuyor, bir kere bile konuşmadık üstelik onu ne kadar sevdiğimi bildiği halde.Sizce ne yapabilirim,lütfen yardım edin..

onunla vakit geçirmeye çalış.bir kere bile konuşmadık diyorsun sana nasıl aşık olmasını bekliyorsun peki. konuşsan seni tanımasını sağlasan şansın yükselir ama olmuyorsa da olmuyordur. büyü gibi kötü yollara bence başvurma. herkes her istediğini elde edicek diye bişey yok.

Çarşıdan alınır mı hüddam nasıl edinebilir sizce?

İnsanları hemen bu yollara yönlendirmeyin.Hüddam her işi düşenin edinebileceği bir şey;basit bir durum değildiir.

Sevgiyle kalın...

Doğru söylüyorsunuz farklı bir yola yönlendirmek istemedim, ancak hüddam edinmek gerçekten birçok konuda fayda sağlıyor iyi geceler.

Önce sizi farketmesini sağlayın ve arkadaş olmaya gayret edin..Erkekler görsel olarak bir bayandan çok etkilenip onun peşinden gidecek olsabile sonuçta genel olarak kendisini iyi anlayan ve bu doğrultuda hareket eden akıllı kadınları tercih ederler.Bunun için evvela kendinizi iyi analiz etmeli,kendinizce eksik bulduğunuz yönleri geliştirmeye çalışmalısınız.Yani kendinize güvenmelisiniz.Bu arada onunla arkadaş olup biraz samimiyet kurun..Ayrıca bu arada belki konuşmaya başladığınızda,belki de size göre olmadığını,ilginize değmediğini de farkedebilirsiniz..Sonuçta bana göre,uygulama-büyü yapmaya yada hüddama çok gerek yok..Dilerim işler istediğiniz doğrultuda gider..

Çok teşekkür ediyorum öncelikle :)
Zaten büyüye falan asla başvurmam, ama kızlarla pek yakın değil o konuda asosyal ve arkadaş olmam çok ama çok zor.
Nasıl becerebileceğimi bilmiyorum..

Onun seni görmesine izin ver ve giyiminle kuşamınla seni gördüğünede pişman olmasın tabiki ve ufak bir çarpışma ve pardon demeler bir kaç gün sonra yine karşılaşma ufak bir bakış ve gülümseme gibi şeylerle başlayabilirsin diye düşünüyorum . . . Ama kararı verecek ve yapacak olan sensin . Allah dert verip derman aratmasın bu sorunlar senin rahatlık aşabileceğin şeyler inşallah kendine güven. .
İyi forumlar . . .

Onun seni görmesine izin ver ve giyiminle kuşamınla seni gördüğünede pişman olmasın tabiki ve ufak bir çarpışma ve pardon demeler bir kaç gün sonra yine karşılaşma ufak bir bakış ve gülümseme gibi şeylerle başlayabilirsin diye düşünüyorum . . . Ama kararı verecek ve yapacak olan sensin . Allah dert verip derman aratmasın bu sorunlar senin rahatlık aşabileceğin şeyler inşallah kendine güven. .
İyi forumlar . . .
Fazla romatik-komedi olmuş... Hoşlanıyorsanız gidin söyleyin o da size bir cevap verecektir. Vereceği cevap da dünyanın sonu olmayacaktır. ;) Hayatı biraz basitleştirin.

Sevdiğimi biliyor evet çünkü ben arkadaşlarıma söylemelerini istemiştim :)
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum

Geri