"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yardım

habrakcemre

Kayıtlı Üye
Merhabalar.Sanırım odaklanma ve zihin boşaltma ile ilgili sorunlarım var.Yani tam anlamıyla odaklanamıyorum yada kafam sürekli dolu oluyor.Kendimi düşüncelerimden nasıl arındırabilirim uygulama,koku,tütsü gibi yollar varsa sizden bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Bunu kendinde aşabilirsin istersen. Çaba göstermen yeterlidir. Eğer çabana rağmen sonuç alamıyorsan profesyonel yardım alabilirsin. Tabi burdan herhangi bir uygulama, teknik, bitkisel ürün sana çare olmazsa:)

Bunu kendinde aşabilirsin istersen. Çaba göstermen yeterlidir. Eğer çabana rağmen sonuç alamıyorsan profesyonel yardım alabilirsin. Tabi burdan herhangi bir uygulama, teknik, bitkisel ürün sana çare olmazsa:)
Son bi kaç aydır zor zamanlar geçirdim ondan olabilir sanırım genelde enerji çalışırken sonuç iyi alırdımda son zamanlarda alamıyorum.Negatif enerjiyi kendim yaratıyorum düşünce haliyle sanırım.

Farkında olman güzel. Nasıl düşünürsen öyle olur bilirsin. Sende içinde bulunduğun düşünce yapını değiştir biraz. Dikkatin dağıldığında tekrar topla. Pozitif ol.. Hayata gülümse :)

Arama motoruna " odaklanma " yazarsanız eğer size yardımcı olacak konu başlıklarını görebilirsiniz.

Bana kalırsa çaba göstermemen gerekir. Çaba, beyni zorlar ve düşünmeye iter. Kendini kesinlikle zorlamaman gerekir, zihninin çok yorgun ve dolu olduğu vakitlerde bu çalışmaları ertelemen senin için daha faydalı olur.

Geri