classrobert
Kayıtlı Üye
merhaba her şey bir yıl önce başladı bir sorunlardan dolayı bir medyuma gittim.karşı cinsin bir şekilde bir türlü yaklaşmamasında dolayı v.s bana uc cuma oncesi bir suyla banyo etmemi istedi bende saf saf banyo yaptım ama o ana kadar cuma lafını duydugum ıcın ıcım rahattı sonucta cuma namazına gıdıyordum derken cok sonraları farkettım suyun ıcerısınde domuz yagı v.s olabılcegını zaten bunlardan sonra basıma gelmeyen kalmadı bır gece cok kotu oldum kalp atısları v.s derken arastırmaya basladım kuranda rukye denılen bır oldugunu ogrendım ve kuranla tedavı eden bırının yanına gıttım uzun bır sure kuran okudu resmen vucumda bır seylerın yandıgını hıssettım ve 2.gun vucumda bır seylerın dolastıgını farkettım tekrar bu tedavıyı aldıgım yere gıttım durumu anlattım bana uzerıme tekrar kuran okudu.vucudumdakı hareketler gectı ama bır anda ınanılmaz korku panık v.s basladı basımın ustune bır enerji geldi ınanılmaz oyunlar oynamaya basladı ama oyle boyle degıl cok korkmustum bu durumdan vefkler sunlar bunlar yapıldı ama nafile bu arada inanılmaz vesveseler falan intahar dusunceleri ne neden v.s anlatamam.derken ben elımı basımı koydum okumaya basladım bu enerjının kısmen azaldıgını ve dagıldıgını hıssettım ancak hala basımda yumasak garıp bır sey,var zaman zaman dagılıyor canımı acıtıyor basımın uzerınden yuzume yapısıyor nasıl kurutulurum bundan nedir bu ? açıkçası artık kimseye guvenıpde gıtmek ıstemıyorum konu hakkında bılgısı olan nasıl bundan kurtalacagımı bılen varsa lutfen bır yol gostersın okumadıgım dua sure ayet kalmadı ..