"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardım lütfen garip bir olay:

classrobert

Kayıtlı Üye
merhaba her şey bir yıl önce başladı bir sorunlardan dolayı bir medyuma gittim.karşı cinsin bir şekilde bir türlü yaklaşmamasında dolayı v.s bana uc cuma oncesi bir suyla banyo etmemi istedi bende saf saf banyo yaptım ama o ana kadar cuma lafını duydugum ıcın ıcım rahattı sonucta cuma namazına gıdıyordum derken cok sonraları farkettım suyun ıcerısınde domuz yagı v.s olabılcegını zaten bunlardan sonra basıma gelmeyen kalmadı bır gece cok kotu oldum kalp atısları v.s derken arastırmaya basladım kuranda rukye denılen bır oldugunu ogrendım ve kuranla tedavı eden bırının yanına gıttım uzun bır sure kuran okudu resmen vucumda bır seylerın yandıgını hıssettım ve 2.gun vucumda bır seylerın dolastıgını farkettım tekrar bu tedavıyı aldıgım yere gıttım durumu anlattım bana uzerıme tekrar kuran okudu.vucudumdakı hareketler gectı ama bır anda ınanılmaz korku panık v.s basladı basımın ustune bır enerji geldi ınanılmaz oyunlar oynamaya basladı ama oyle boyle degıl cok korkmustum bu durumdan vefkler sunlar bunlar yapıldı ama nafile bu arada inanılmaz vesveseler falan intahar dusunceleri ne neden v.s anlatamam.derken ben elımı basımı koydum okumaya basladım bu enerjının kısmen azaldıgını ve dagıldıgını hıssettım ancak hala basımda yumasak garıp bır sey,var zaman zaman dagılıyor canımı acıtıyor basımın uzerınden yuzume yapısıyor nasıl kurutulurum bundan nedir bu ? açıkçası artık kimseye guvenıpde gıtmek ıstemıyorum konu hakkında bılgısı olan nasıl bundan kurtalacagımı bılen varsa lutfen bır yol gostersın okumadıgım dua sure ayet kalmadı ..

Domuz yagi genelde sogukluk ve papaz buyulerinde kullanilir. Size neden boyle bi su okundu anlayamadim. Yani size muhabbet degil sogukluk yapildi. En etkili muhsbbet balla suya okunandir.

Sevgili Urum'a anlatmanızı öneririm. Size en iyi bilgiyi o verecektir. Psikolojik bir probleminizde olabilir. Çünkü yıkandığınız suyun içinde domuz yağı nasıl olabilir? Yağ suyun üzerine çıkar ve yağ olduğu belli olur. Ama çeşitli şeyler okunmuş olabilir.

Ben psikolojiktir illaki demiyorum tabiki ama şöyle düşünün bilinciniz şuan o enerjiye yönlendi ve dua ettiğinizde okuduğunuzda rahatsız olduğunu düşünüyorsunuz. Zihninizde onu öyle belirlemiş olabilirsinzi. En doğru sonuç için sevgili Urum'a özel mesaj atın anlatın durumunuzu.
Saygılar :)

bakın sizi anlıyorum şu an için korkum v.s hiç bir şey Yok yüce Allaha sığındım bu enerji önceleri benimle oynamadığı oyun kalmadı.şuurum aklım ve bilinçaltım oldukça açık,hata geçen 1 yılı buldu nerdeyse beni rahatsız eden bu enerjiyi görmek istiyordum sessiz ve sakin bir yerde otururken 10 saniye kadar görebildim başımda dağınık sanki örümcek ağı gibi dağılmıştı. sanırım kurandaki ayetler bir nebze yaktı çünkü dağınık şu an ve eski oyunlarını oynayamıyor.uruma msj attım umarım görüşebilirim.ilginizede ayrıca teşekkür ederim çok çok önceleri konuyu algılayabilmek sadece 6 ayda 45.000 km yol gittim gitmediğim norolog psıkaytrst kalmadı kımılerıne gore panık atak kımelerıne gore hıperaktıvıte ama ben yasıyorum vucudumda bu enerjıyı hıssedıyorum dokunabılıyorum .v.s

bu sitede ayrıca bulunma nedenim bu işin ilmini araştırmaya çalışmam konu psikolojik olsaydı psikiyatr psikolog yeterince var her yerde ama yaşadığımız yüzyılda herşey gizli sanki gerçek ilim sahibi birini bulmak oldukça güç ?
bu bir büyümü? bir çok varlıktan söz ediliyor siteyi araştırdım? bunu tasvir edecek birini arıyorum ? açıkçası bu varlık nedir?benim imtihanımmı kısaca ne olduğunu anlamaya çalışıyorum başımın üzerinde elektro manyetik yer yer yakıcı mikrodalga enerji gibi bir şey dua okununca kimi zaman dağılıyor kimi zaman bana daha çok baskı yapıyor kimi zaman bu enerjinin yakıcılığı artıyor.elbet vardır umarım ilim sahibi birileri bu sitede içerik ve konu sitenin bu ağırlıklı yani psikoloji içerikli bir yerde değilim gizlimabet?

okuyorum bu oluyor derken ? bakın aylarca birileriyle dahi bu konuyu konuşmaktan kendimi alıkoydum inanılmaz şeyler yaşadım her günüm yeri geldi ıstırap oldu ve ben umudumu hiçbir zaman yitrmedim biliyorum bu başka bir şey yeterince farkındayım ama sadece farkındayım ilim sahibi değilim bilmiyorum neyle karşı karşıya olduğumu tek silahım dualar ama aramak gerekli.bende biliyorum bir dermansız dert yoktur aramak gerekli ama kotu niyetli kişiler çok ilim sahibiyim diye etrafta geçinen okadar çok kişiler varki açıkçası ben çekiniyorum ya daha kötü olursam ! ehil olmayan biriyle karşılaşıp nihayetinde birine gittim ve başıma gelmeyen kalmadı ..Bunada şükür ...

benim imtihanım mı kısaca ne olduğunu anlamaya çalışıyorum başımın üzerinde elektro manyetik yer yer yakıcı mikrodalga enerji gibi bir şey dua okununca kimi zaman dağılıyor kimi zaman bana daha çok baskı yapıyor kimi zaman bu enerjinin yakıcılığı artıyor
Neden özellikle elektro manyetik ve mikro dalga ifadesi kullandınız? Bu konuyu ve bu tanımı yapmanıza neden olan durumu açar mısınız?
Yukarıda da üyelerin belirttiği gibi telefonla ve diğer elektroniklerle ilişkiniz nasıldır?

Cin Musallatı Olduğu Kurandan Ayetler Okununca vücudunuzdaki değişikler bunu kesin olarak gösteriyor .

En güçlü dua Ayetel Kürsidir bu konuda temel okumanız gereken dua ise Nas ve Büyü ihtimali olduğu için Felak Süresidir . Farklı Yöntemleride Deneyebilirsiniz Buldukça Paylaşırım ...

Cin Musallatı Olduğu Kurandan Ayetler Okununca vücudunuzdaki değişikler bunu kesin olarak gösteriyor .

En güçlü dua Ayetel Kürsidir bu konuda temel okumanız gereken dua ise Nas ve Büyü ihtimali olduğu için Felak Süresidir . Farklı Yöntemleride Deneyebilirsiniz Buldukça Paylaşırım ...
Bakım yapmadan değerlendirme yapmadan nasıl emin oldunuz? Burada varlık bakımı yapıyoruz, irdeliyoruz, çözümlere bakıyoruz daha şimdiye kadar kimseye bu kadar sıkı tespit koyamadım iki yazıyla. Bir şeyleri kesin bu diye yazarken dikkat edin. Laflarınızı ölçün biçin. Karşınızdaki psikolojik, düşünen, korkan, sevinen, hisseden ve kendi dünyası olan bir canlı. Siz ciddiye alabilirsiniz veya almayabilirsiniz ancak bu olayı yaşayan ve soru soran kişi sizi sizden daha fazla ciddiye alacaktır. Bunları da düşünerek dile kolay hadi söylemiş olayım tarzında yaklaşımlardan sakınmak gerekir. Hele de uzmanlık alanınız değilse iyi niyetli bile olsanız iyice dikkat edin. Sokakta herkes bir birine bir şeyler der ama böyle uzmanların bulunduğu yerler herkes her şeyi söylemesin diye var zaten.

Bakım yapmadan değerlendirme yapmadan nasıl emin oldunuz? Burada varlık bakımı yapıyoruz, irdeliyoruz, çözümlere bakıyoruz daha şimdiye kadar kimseye bu kadar sıkı tespit koyamadım iki yazıyla. Bir şeyleri kesin bu diye yazarken dikkat edin. Laflarınızı ölçün biçin. Karşınızdaki psikolojik, düşünen, korkan, sevinen, hisseden ve kendi dünyası olan bir canlı. Siz ciddiye alabilirsiniz veya almayabilirsiniz ancak bu olayı yaşayan ve soru soran kişi sizi sizden daha fazla ciddiye alacaktır. Bunları da düşünerek dile kolay hadi söylemiş olayım tarzında yaklaşımlardan sakınmak gerekir. Hele de uzmanlık alanınız değilse iyi niyetli bile olsanız iyice dikkat edin. Sokakta herkes bir birine bir şeyler der ama böyle uzmanların bulunduğu yerler herkes her şeyi söylemesin diye var zaten.

Kuran okunurken vucüdunda oluşan değişikliklerin mantıklı bir açıklamasını yapın haklısınız diyeceğim :)

Uzun zaman oldu burda yazmayalı ama madem ki buraya tavsiye almak için yazdınız bende naçizane tavsiyelerimi size iletmeyi isterim. Yazdıklarınızdan müslümanlık inancını benimsediğinizi çıkarıyorum ve de yorumlarımı bunun üzerine yapmayı tercih ediyorum. Yaptığınız şeyleri tam anlamıyla burada yazmış olsanız daha iyi bi açıklama getirebileceğimi düşünüyorum ama anladığım kadarıyla bir takım enerjiler hissedebiliyorsunuz. Allah korunmak için sureler göndermiştir bunlardan en büyükleri Ayet-el Kürsi, Felak-Nas sureledir. Hz Muhammed'e büyü yapıldığında büyünün Felak ve Nas surelerinin yardımıyla çözüldüğü bilinmektedir. Tavsiyem odur ki iyice yoğunlaşarak sürekli bu sureleri tekrarlamanız ve inancınız gereği Allah'a sığınmanızdır. Birde ek olarak küçük bir tavsiye ekleyebilirim kendimce. Bir kere isteyerek ve de bilinçli olarak o enerjiyi görebildiğinizi belirtmişsiniz. Kendinizi güçlü hissettiğiniz zamanlarda tekrardan o enerji ile irtibata geçerek savaşmayı denemenizi öneririm. Bu benim kendi önerimdir

çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginize ben farklı bir şeyle karşılaştığımın zaten farkındayım bakın sürekli okuyorum bir gecede ayetel kürsiyi 200 defa okuduğumu bilirim her gece sabaha kadar kuran dinleyerek uyuyorum ancak bu enerjiyi bir türlü bitiremedim azaldığını hissediyorum.ancak bitmedi.ben cidden profesyonel bir yardım istiyorum hissettiğim bu elektromanyetik alan cep telefonu v.s radyo frekansı felan asla değil.yakıcılığı var partikül gibi bulut gibi kuranı çok okuduğum zaman önce yakıcılığı artıyor hareketi artıyor gittikçe hızlanıyor sonra serinliyor yakıcılığı geçiyor başımda sümük gibi bir hale geliyor ve bu sadece başımda değil vucudumun sanırım her yerınde bu sumuksu seyı goremıyorum ancak tamamen hıssedıyorum.elıme basımın uzerınde parca ve basımın ıcındede var elımı basımın ustune koydugum zaman parca parca alabılıyorum elıme ama daha sonra tekrar basımın ustune gelıyor bakın bır turlu karsı cınsle evlılık kuramama nedeylı uzerımde bır buyu oldugunu dusunmustum ve yasadıgım yerde bır medyuma gıttım medyum kadının sıtesınde bası ortulu v.s Allahtan kurandan bahseden bırıydı buna ınanıp bnede gıttım derken bu kadın bır suyun ıcerısıne o an farkedemedıgım domuz yagı adet kanı gıbı bır sey karıstırmıs sanırım o an ve ıcınde oldugum zamanlarda bunu farkedemedım üç cuma öncesi bana banyo yapmamı soyledı bu suyla bende yaptım ustumdekı bu kısmetsızlık felan gıtsın dıye ama sonra daha da fenalıstım ıcmek ıcın bana su felan verdı ıcmedım attım cok daha kotulestım bırden kılo verdım ustume kuran okundu v.s derken bu zamana kadar butarz seylerı yasadım yasadıgım seylere ara ara anlam verememekle bırlıkte sankı ne ıle karsı karsıya oldugumu bıldıgım karmasık bır hıs var evet bu uc harflımı seytanmı perimi enerji nasıl bır seydır yada bılmedıgım baska bır varlıkmı ama ne tam kesın kurtulus yolu nedır.arastırdım uc harflılerden yardım alalım dedıler felan ama bılmıyorum ınanın ne yapmam dogru ne yapmam yanlıs cıdden bır uzmanın yardımına ıhtıyacım var hayatın ortasında kımsesısız ve sessız gıbıyım dualarım va sadece tsekkurler..

Geri