AyŞaman
Banlı Kullanıcı
Çocukluğumdan beri başımdan onca olay geçti. Ölümcül kazalar atlattım.. Ama her kazadan önce bir ses kulağıma dikkat et şöyle bir olay olacak diye fısıldadı. Bende alıştım bunlara. Hep yanımda bir koruyucunun varlığını hissettim. Bu koruyucunun ne olduğunu ise hiç merak etmemiştim. Taki tanışana kadar. Yanımda sürekli iki kişi dolaşıyordu. Bazı zamanlarda karşılaşıyorduk insan kılığında iki cin vardı yanımda... ben kendımı daha guclu hıssetmeye basladım bunlarla tanısmam sayesinde. Beden dışı seyahatlerim o kadar çok artmıştı ki geçtiğimiz yaz ayına kadar artık kendimi bile tanıyamıyordum aynada.. Abartı gibi gelebilir sizlere ama örneğin iki kişilik arkadaş sohbetlerinde ben hep üçüncü kişi oluyor ve olanları dışarıdan izliyordum. İstediğim yere istediğim an gidiyordum. İstediğim kişinin yanında oluyordum, istediğim an diğer alemdekileri görebiliyordum...
Neyse sizlerden yardım istememin sebebi son iki aydır bu olayların hiç birini yaşıyamıyorum. Ve inanın o hazzı çok özledim. Yeteneklerimi mi kaybediyorum?
Neyse sizlerden yardım istememin sebebi son iki aydır bu olayların hiç birini yaşıyamıyorum. Ve inanın o hazzı çok özledim. Yeteneklerimi mi kaybediyorum?