"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yardım edin!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan guneş4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

guneş4

Kayıtlı Üye
Yıllardır aynı psikolojik problemlerle uğraşıyorum.Çok yakınınm olan birisi akrabalık derecesini yazmayayım (annem babam değil)enerji olarak benimle senelerdir uğraşıyor bunu bir şeyler yedirerek yapmaya çalışıyor.Artık iyice eminim.İç yüzünü en iyi Allah bilir.Bunu düşünmemeye çalışıyorum ama yıpranıyorum.Dualarımda istikrarlı olmayışım vicdan azabı veriyor.Onu Allah a havale ettim fakat kendim için ne yapabilirim auramı ve enerjimi sağlığımı korumak için kendimi çok bitkin hissediyorum uzun zamandır.Gizlimabet ve günlüğüm dışında beni dinleyecek pek kimse yok sanırım.Yalnız hissediyorum ve sevgi hissini kaybettim sanki.Meditasyon ve aurayı güçlendirmek için yapılan imajinasyonlardan faydalanan oldu mu paylaşırsanız sevinirim.Hayatım uyumak ve uyanmaktan ibaret gibi hissediyorum bi anlam bulamıyorum normale dönmenin bir yolu var mıdır sizi de çok sıkmadım umarım. Teşekkürler.

Sizi yoran insanla konuşun yola getirmeye çalışın .Güçlü olduğunuzu gösterin.Doğa yada uzun yürüşlere çıkın.

Sürekli bilgisayar başında olmak, fazla çay, sigara, kahve tüketimi de aynı etkiyi yapıyor. Birde amaçsızlık, belli bir hedef peşinde gitmeme depresyona sebep oluyor ve kişi kendini enerjisiz kalmış, tükenmiş gibi hissediyor.

Evet janet yazdıklarına dikkat etsem iyi olacak nerdeyse çoğu bana uyuyor :) .Cevaplar için vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar.

Bende bir depresyon durumu yaşadım.Bunun için Syn.Keira'ya sordum dediki : Bu aralar genel olarak insanlarda depresyon söz konusu..Bir süre her şeyden uzaklaşın.Sadece hoşlandığınız şeyleri yapın.Meleklerden bol bol yardım isteyin dedi. :)

Ek olarak aura güçlendirme tekniklerini uygulayın.Ve şunu unutmayın Meditasyon her şeye faydalıdır.Meditasyon yapın hep. :)

Burdan uzaklaşamıyorum şimdilik ama inşallah taşınırız diye diliyorum cecen.Ayetel kürsi yi eksik etmem hayatımdan onun yeri büyük
İnşallah çabuk geçer bu halleri insanların ve içinde benim Tai Chi Chuan yalnız olmadığıma sevindim.Sevgiyle kalın :)

Geri