"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yardım edin lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ulas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ulas

Kayıtlı Üye
Ben telekinezi çalışmaya 1 hafta önce başladım, çalışmaya başladığımın 6. günü bilgisayarda video izliyordum ama videolar donuyordu. Daha sonra kardeşim geçti pc nin başına ama en ufak bir donma olmadı. Bunun telekineziyle ilgisi olabilir mi?

Konunuzun yardımlık bir halini göremedim ama şöyle fikir yürütülebilir: beynin frekansları elektronik aletleri etkileyebilmektedir. Üzgün ya da kızgın olduğumuzda cep telefonunun kilitlenmesi, asansörün arızalanması ..gibi. Siz de telekinezi çalışırken farklı bir frekans yaymış olabilirsiniz. Ama bu tamamen o andaki aktarım hızının yetersizliği ve videonun o nedenle donması ya da voltaj düşüklüğü de olabilir.

Gördüğüm kadarıyla sizin yaptığınızı anlamak için genellikle tekrar denemenizi ve çalışmanızı isteyeceklerdir bu konuyu bilenler.

ben telekinezi çalışmaya 1 hafta önce başladım çalışmaya başladığımın 6. günü bilgisayarda video izliyordum ama videolar donuyodu daha sonra kardeşim geçti pc nin başına ama en ufak bi donma olmadı bunun telekineziyle ilgisi olabilir mi?

Enerji seviyenizi yükseltecek, yoğunlaştıracak çalışmalar yaptıkça elektronik cihazlarla bu tarz sorunlar yaşamanız çok normaldir. Etrafınızda manyetik alan yoğunlaşması olmaktadır. Elektrik düğmesine bastığınızda ampul patlayabilir, sigorta atabilir. Elektrikli cihazlara dokunmadan önce enerjinizi sakinleştirin, yani dokunmadan önce biran manyetizmi geri çektiğinizi imajine edin, yararını görürsünüz.

Ellerinizi dirsekten itibaren, boynunuzu, ayaklarınızı da dizden itibaren günde en az üç kere soğuk suyla yıkayıp toprakta veya çimende yürüyün, yapamıyorsanız bu yürüyüşü ellerinizi duvara sürtün. Faydasını görürsünüz. Yok ben bunu kullanmak istiyorum derseniz de sıkı bir disiplinle çalışıp elektrokineziye başlayın. (Tehlikelidir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri