"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardım edin lütfen..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HerakleSs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HerakleSs

Kayıtlı Üye
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ama cidden son birkaç gündür ne yaptığımın farkında değilim pek. Arkadaşlar ben bir süre önce sevgilim tarafından terk edildim aramızda bi sorun yoktu oda öyle olduğunu söylüyor ama artık beni istemiyormuş sevmiyormuş beni arkadaşlar dua ediyorum yalvarıyorum Allaha geri dönsün diye ama dönmüyor hiç bir değişme yok. Ben onu çok ama çok seviyorum beni sevmiyorsa yanımda kalıp üzülmesinide istemem ancak kendime engel olamıyorum arkadaşlar arıyorum mesaj atıyorum rahatsız olmadığını söylesede sevmediği biri tarafından konuşmaya zorlanmak kötüdür eminim. Arkadaşlar çok zaman geçti zamanla olmuyor lütfen tavsiyelerinizi söyleyin nasıl bu acıyı azaltabilirim geçmese bile azalsın ölücem yoksa bu acıyla tavsiyelerinizi söyleyin.

öncelikle geçmiş olsun.. Bence kendinizi teselli etmeye ve olumlu düşünmeye çalışın :( Ayrıca gercekten onunla olmak istiyorsanız dua edip hacet namazı kılabilirsiniz. Ben havas kitabından hacet namazlarını pek çok kez denedim.Dualarınız kabul oluyor. Tabi yine en doğrusunu Allah bilir.

Aşk acısı zordur bilirim ama emin ol hiç bişey o istemedikçe onu eski haline döndürmez bu yüzden fazla yorulma unutmaya çalış. :)

Geri