"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yardım edin lütfen çok kötüyüm

benmalimevetmalsin

Banlı Kullanıcı
Ben panik atak hastasıyım. kendimi bildim bileli panik atak hastasıyım çevremde biri "bizim komşu kalp krizi geçirmiş" dese bende hemen ya kalp krizi geçirirsem ? diyorum lütfen ne yapmalıyım yardım edin bütün psikologlara gittim gerçekten hiç yardımcı olmadılar bir sürü ilaç verdilr hiçbiri işe yaramadı ağlayasım geliyor .
Beyin gücüne inanıyorum yanımdaki biri başım ağrıyor diyince ya benim de başım ağrırsa? diyorum böyle düşündüğüm için başımın ağrıyacağından korkuyorum çünkü beyin gücü diye bi şey var ya yanlış kullanırsam diye korkuyorum.
Umarım beni anlamışsınızdır üzüntüden derdimi bile anlatamıyorum 10 senedir böyle yaşamaktan bıktım .

Bir sürü doktora gittim resmen hastalık hastasıyım her gittiğim doktor sapasağlamsın dedi ama ben inanmıyorum ne yapmalıyım?

Meditasyon yapabilrsiniz rahatlamanızı sağlayacaktır. Bunlardan kurtulmak için beyninizi başka şeylerle meşgul edin. Sevgiyle kalın :)

Sevgili nickimiunuttum, Panik atak hastalarına doktorların verdiği ilk ilaç şudur. Atak anlarında hemen bir kesekağıdını tamamiyle ağzınıza dayayıp, etrafını hiç hava almayacak şekilde kapatmak ve kesekağıdı içine derin derin nefes alıp, vermek. Eğer kağıt yoksa aynı şeyi avuçlarınızı kullanarak da yapabilirsiniz. Açıklayan doktor önemle bunu tavsiye etti. 4 dakika devamlı yapın, geçecektir dedi.Size de şifa olur inşaAllah.
Sevgi ve dua ile.

Bende panik atak hastasıyım. Tarif edilemez korkularla yüzleşiyorum bu yüzden. Gittigim doktor bana bir ilaç yazdı. İlk kullandığım hafta içerisinde panik ataklarım baya çoğaldı. Bu korkutuyordu elbette. 2 inci hafta azaldı. Şu an 5 aydır hiç yaşamadım. Gerçekten çok iyim şu an. 1 yıl oldu ilacı kullanalı. Hala da kullanıyorum. Umarım sizde yakında iyileşirsiniz.

Geri