Lian
Kayıtlı Üye
İyi akşamlar gizlimabet ailesi 09\09\2012 tarihinde ailem ile birlikte aile dostumuz olan birisine misafirliğe gittik. Gittiğimiz evdeki evin sahibi olan amca varlıkları görüp duyabiliyor gitme konumuzda buydu. Amcanın kızına kahve falı baktırdım ve fal baktırdığım kişide benim ve ailemin kapattığı fincana bakmadan cinler aracılığı ile fal baktı ve bana 2 tane musallat olmuş olan cinden bahsetti bunlardan nasıl kurtulcağımı anlatıyordu. Bu konu hakkında konuşurken hiç tanımadım bir teyze geldi ve ban para verip soda almaya gönderdi ve bakkala gittim. Bakkaldan geldiğimde sofra hazırlanmıştı bütün herkez sofradayken ben ile teyze kapının önünde kaldık ve teyze bana ismimi, annemin ismini ve yaşımı sordu bunları ben söledikten sonra teyze sodanın içine baktı ve bana bu olayların ne zaman farkına vardığımı sordu bende 2 sene önce fark ettiğimi söyledim ve teyze cinler rahatsız ettiği zaman nerelerimin ağrıdığını sordu çoğunlukla birşey olmadan önce titriyorum, başım ağrıyor ve dişlerim ağrıdığını söyledim teyze ban benim farkına vardamığım ama yaşadığım olayları anlattı hergece rüyamda beni sevdiğim kız kılığında gelip alıp bir yerlere götürdüğünü söyledi ve gitmememi istedi benden. Arkadaşlar acaba bu cinlerin niçin rahatsız ettiklerini ve onların benden istediği ne olduğunu nasıl öğrenebilirim yardımcı olabilir misiniz? Cumartesi günü bir hocaya gidicem ailemle ve orda hoca musallat olan cinlere bakıcak ve onları yakçak ama ben bunların iyi veya kötü olduğunu bilmiyorum bilgili bir arkadaşım acaba bana bu konularla ilgili bilge verebilir mi?