merhaba yaklaşık 1 ay önce bir rüya gördüm ve etkisinden baya kurtulamadım. bi binanın içinde tanıdığım küçük bi kız çocuğunun içine kötü huylu bişey girmişti kocaman simsiyah dışa doğru çıkmış gözleri vardı ağlıyodu ve titriyodu bende aynı binanın içindeymişim ve bir adam bütün binada telaşla beni arıyodu bulduğundada kolumdan tutup çekiştirip yardım etmemi söyledi bende korkup hayır dedim. sonra binanın içinde küçük kzının çığlıklarını duydum ama okadar acılı ve korkunçtuki dayanamayıp kızın yanına gittim ve halini gördüm çığlıkları kesildi ve ona sadece benim yardım edebileceğimi söyledi o adam bende korkup kızın yanından uzaklaştım ordada uyandım bunu 1 ay önce gördüm bu rüyadan sonrada 2 hafta önce falan yine bir rüya gördüm yine aynı bina içinde bir kadına o küçük kıza ne olduğunu soruyordum ve kadın bana o kayıp gitti bidahada haber alamadık dedi. uyandığımda bu kıza ulaşmayı denedim ama hiç bi şekilde ulaşamadım sizce bunun anlamı ne olabilir? bir ara cin olaylarına karışmıştım ama artık uğraşmıyorum bir kaç kez çağırmıştım sonra bıraktım. simdiden teşekkurler