"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yardım edebilirmisiniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevo

Kayıtlı Üye
merhaba yaklaşık 1 ay önce bir rüya gördüm ve etkisinden baya kurtulamadım. bi binanın içinde tanıdığım küçük bi kız çocuğunun içine kötü huylu bişey girmişti kocaman simsiyah dışa doğru çıkmış gözleri vardı ağlıyodu ve titriyodu bende aynı binanın içindeymişim ve bir adam bütün binada telaşla beni arıyodu bulduğundada kolumdan tutup çekiştirip yardım etmemi söyledi bende korkup hayır dedim. sonra binanın içinde küçük kzının çığlıklarını duydum ama okadar acılı ve korkunçtuki dayanamayıp kızın yanına gittim ve halini gördüm çığlıkları kesildi ve ona sadece benim yardım edebileceğimi söyledi o adam bende korkup kızın yanından uzaklaştım ordada uyandım bunu 1 ay önce gördüm bu rüyadan sonrada 2 hafta önce falan yine bir rüya gördüm yine aynı bina içinde bir kadına o küçük kıza ne olduğunu soruyordum ve kadın bana o kayıp gitti bidahada haber alamadık dedi. uyandığımda bu kıza ulaşmayı denedim ama hiç bi şekilde ulaşamadım sizce bunun anlamı ne olabilir? bir ara cin olaylarına karışmıştım ama artık uğraşmıyorum bir kaç kez çağırmıştım sonra bıraktım. simdiden teşekkurler

Arkadaşım bütün rüyaları Cinlere yormamak lazım bazen böyle olaylar olur psikolojik sıkıntılara girebilirsin Allaha sığın dua et eğer hala çok yoğun rüyalar görüyorsan bir psikolojik tedavi görmen lazımdır onlardada başarılı olmazsan sonra parapsikolojiye geçmen lazım

Bu rüya sizin bilinç altınızdaki korkularınıza işaret ediyor.Yazınızda da bahsetmiş olduğunuz cin çağırma olaylarında etkilendiğiniz ve bunu bilinç altına attığınız sonucuna ulaşıyorum.Ve bu konuda size yardımcı olacak tek kişi gene sizsiniz rüyanızda buna işaret ediyor. Sorununuz üzerine gidip kendinizi yapmış olduğunuz uygulamalar ile suçlamayı bırakmayı ve onların negatif etkisinde olduğunuz düşüncelerinden sıyrılmanız gerekiyor. Olumlamalar ve meditasyon ile çözümleyebileceğinizi düşünüyorum.Sevgiyle..

yaptığım olaylarda etkilenme gibi bir durumum olmadı her nekadar yanımda olduklarını hissetsemde olsalarda hiç bir zaman korku yaşamadım hep bir parçammış gibi hissettim hernekadar tuhaf olsada buyuzdende içim hep rahat oldu. sadece bana bir şey mi ima edilmek isteniyor yoksa gördüğüm bir kabustuda bilinç altımamı yerleşti orasını merakediyorum

Bu rüya sizin bilinç altınızdaki korkularınıza işaret ediyor.Yazınızda da bahsetmiş olduğunuz cin çağırma olaylarında etkilendiğiniz ve bunu bilinç altına attığınız sonucuna ulaşıyorum.Ve bu konuda size yardımcı olacak tek kişi gene sizsiniz rüyanızda buna işaret ediyor. Sorununuz üzerine gidip kendinizi yapmış olduğunuz uygulamalar ile suçlamayı bırakmayı ve onların negatif etkisinde olduğunuz düşüncelerinden sıyrılmanız gerekiyor. Olumlamalar ve meditasyon ile çözümleyebileceğinizi düşünüyorum.Sevgiyle..
abi doğru söyledi bunun her şeyiyle paranormale yükleme belki ruh sağlığın yerinde olmaya bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri