Lux
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bi konuda sizlere danışmak istiyorum başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum ve sonucu çok merak ediyorum yardım edebilecek olan vardır diye umuyorum...... arkadaşlar ben defacto da erkek modellik yapıyorum türkiyedeki ürünlerin tanıtımı için katolog çekimleri gibi başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum bize firma tarfından çekim kıyafetleri veriliyor. ve bize emanet ediliyor kıyafetler paket şeklinde verliyor yani açılmamış kıayafetleri daha sonra iade ediyoruz çekimler sonrası bir keresinde giydiğim kıyafetin cebinden siyah güzel bir kumaşa sarılmış muska buldum ve şaşırdım arapça ve farsça bildiğim halde yazıyı okuyamadım ve besmele yoktu sanırım kötü niyet taşıyan bir muskaydı kağıdın çevresi ayın harfleri ile sarılıydı kağıdı bildiğim yöntem olarak akan bir suya attım sonraki kıyafetlerimdede bunun aynısını buldum yani benim onu bulduğum suya attığım biliniyordu şu an böle bişey yok amam hiç bir anlam veremedim kıyafet görevlimizle kıayefetlerin tam olarak nerden geldğini sordum fabrikadan dedi ama paket şeklinde yani orda konulamaz zaten böyle bir kuruluştan böyle bişey beklenmez.... ama hiç bir anlam veremedim birisi koymuşta olamaz ilk giyen benim kıyafetleri çekim sonrası teslim ediyorum birinin koyması için herhangi bir zaman dilimide yok..... yardımcı olur beni aydınlatırsanız çok sevinirim arkadaşlar. şimdiden teşekkürler..