"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yarasa ile yapilan aşk büyüsü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Furkan53

Kayıtlı Üye
KENDİ DENEDİĞİM BİR UYGULAMADIR

Çok etkili aynı zamanda çok tehlikelidir başarısızlığı kesinlikle kabul etmeyen bir uygulamadır sevdiğiniz insanı yanınızda cehenneme bile götürebilirsiniz ...

1-) Bir yarasanın kanı şırınga vasıtasıyla alınır.
2-) Eti ve derisi kemiğinden ayrılır kemikleri alınır.
3-) Od kara büyüsünün bütün çizimleri yarasa kanı ile yapılır.
4-) Yapılan uygulama yarasanın kemikleri ile birlikte muska haline getirilir ve boyunda taşınır.

En geç 1 hafta içerisinde etkisini göstermeye başlar ki etkisini farketmemeniz mümkün değildir ...

KENDİ DENEDİĞİM BİR UYGULAMADIR

Çok etkili aynı zamanda çok tehlikelidir başarısızlığı kesinlikle kabul etmeyen bir uygulamadır sevdiğiniz insanı yanınızda cehenneme bile götürebilirsiniz ...

1-) Bir yarasanın kanı şırınga vasıtasıyla alınır.
2-) Eti ve derisi kemiğinden ayrılır kemikleri alınır.
3-) Od kara büyüsünün bütün çizimleri yarasa kanı ile yapılır.
4-) Yapılan uygulama yarasanın kemikleri ile birlikte muska haline getirilir ve boyunda taşınır.

En geç 1 hafta içerisinde etkisini göstermeye başlar ki etkisini farketmemeniz mümkün değildir ...
Detaylı bilgi verebilir misiniz?

Konuyu okuyunca aklıma kedilerin patilerini keserek büyü yaptığını idda eden ruh hastaları geldi. Bu akli rahatsızlığın başka canlılara zarar vermeden önüne geçilmesini isterdim. Fakat bu tip insanlar gerçekten akılen hasta olduğundan önüne geçilemiyor. Dışarıda sürüsüyle var.

Konuyu okuyunca aklıma kedilerin patilerini keserek büyü yaptığını idda eden ruh hastaları geldi. Bu akli rahatsızlığın başka canlılara zarar vermeden önüne geçilmesini isterdim. Fakat bu tip insanlar gerçekten akılen hasta olduğundan önüne geçilemiyor. Dışarıda sürüsüyle var.
Ama maalesef böyle çok fazla uygulama var...

Kediler büyücüler için kutsal hayvanlar. Masallara bile baktığınız zaman, bir cadının yanında ya kedi ya karga var. Kredilerin partilerini kesenlerin elleri kurusun!

Kan, kemik, deri vs bir çok kara büyünün ham maddesi ama bunların mantığı yoksa yaptığın tek şey zaman kaybı olur. Aşk büyüleri isimsiz yapılmaz, eğer düzgün bir aşk büyüsü de isimsiz yapılırsa varlık musallatı yaşanır. Zaten verdiğin şey bir uygulama da değil ve tamamen eksik. Bunu yarasa bulup deneyen olmaz da, olacaklar için bu uygulama sonuç vermez deyip gidiyorum. (:

Kan, kemik, deri vs bir çok kara büyünün ham maddesi ama bunların mantığı yoksa yaptığın tek şey zaman kaybı olur. Aşk büyüleri isimsiz yapılmaz, eğer düzgün bir aşk büyüsü de isimsiz yapılırsa varlık musallatı yaşanır. Zaten verdiğin şey bir uygulama da değil ve tamamen eksik. Bunu yarasa bulup deneyen olmaz da, olacaklar için bu uygulama sonuç vermez deyip gidiyorum. :)
Sonuç verecek bir uygulama önerebilir misiniz?

Geri