"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaptığım Şey Nedir?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Azize
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azize

Kayıtlı Üye
Yapabildiğim 'şey' in tam olarak telepati ile ilintili olup olmadığı hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası.
Bir insanın elini tuttuğum yahut onun ruhunun bedenime yerleştiğini düşündüğüm(bu msnde konuştuğum bir kişi ile, çok uzak bir mesafeden de yapabiliyorum) ve resmine baktığım zaman bireyin kişiliğini rahatlıkla çözebiliyor; duygularını bazen hissedebiliyor, bazen ise hiç hissetmeden o duyguların ne olduğunu anlatabiliyorum.
Bu bir anda şimşek gibi çakan ilahi bir his ya da düşünce de değil, bundan eminim. Her şey oldukça sığ ve sıradan bir düzlemde, duygusuz gerçekleşiyor.
Bu yüzden paranormal ya da telepatisel olarak adlandıramıyorum. Eğer sizin bir fikriniz varsa bu konu hakkında, bilmek isterim.
Buarada siteye henüz katıldım, umarım keyifli ve büyülü günler geçiririz.

Saygılarımla.
 
Gerçekte ne olduğunu bilmiyorum ama kendi kelimelerimle empati kurmak diyorum. Aynı şeyden bahsediyorsak (tarif aynı gibi ama emin değilim ) artıları da var eksileri de.
 
Psişik yetenekleriniz var bu telekinezi ile bir parça alakalalı.
Farketmeden kişilerin auralarını görüyosunuz ve beyniniz gördüklerinizi size düşünce olarak sunmakta.
Güzel bir özellik :)
Geliştirmenizi tavsiye ederim .
Bu bölümde geliştirmeniz için yol göstericiler mevcuttur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst