"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaptığım bir deneyle ilgili soru (Bilimsel)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kutluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kutluhan

Banlı Kullanıcı
Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Ben fizikle, elektronikle yoğun şekilde uğraşıyorum. Yaptığım yeni deneyde vücudum üzerinden yaklaşık 5kv (5000volt) geçirerek florasanları yakabiliyorum, metallere kıvılcım yoluyla elektrik aktarabiliyorum. (Çoğaltılabilir) Bunu yatmadan önce uzun bir süre tekrarladım ve vücudum bu elektriği depoladı. Işığı kapatıp yattığımda telefonum üzerinden yayılan mor manyetik alan parabolleri gördüm. İkisi parantes şeklinde ve birbirine ters. Başta göz yanılması sandım ama değildi. Bunu bu şekilde görebiliyorsam aynı yolla diğer manyetik alanları, söz konusu auraları da görme şansım var mıdır sizce? Biraz fantastik oldu sanırım :) İyi forumlar.

Fantastik değil. Benim de buna benzer deneylerim oldu, bedenime elektrik vermedim, manyetik alanları görme hakkında konuşuyorum. Uzaktan yardımcı olabilir miyim bilmiyorum. Bu konu biraz karmaşık. Etti ikinci üye bu alanlarla haşır neşir olan. Size tek bir tavsiyem var bu konunun silinmesini talep edin ve bir daha genele bu konuyu yazmayın. Detay veremem ancak bu tarz yeteneklerin dışarıda başıboş halde olmasını istemeyen çok güçlü insanlar var.
Bu yetenek çok mühim. İleride çok ama çok önem arz edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri