"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yanmış Taş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ip seken kız

Kayıtlı Üye
Merhaba...
Evimizde birkaç gün önce tuvalet tıkandı (bile bile tıkadıklarını biliyoruz).Daha önce içine biçok şey atıp tıkadıklarını biliyorduk.Ama bu kez içinden yanmış bir taş bulduk.Okunmuş, yanmış ve bile bile oraya atılmış.Kimin yapıp bunu attığını biliyoruz, kötülüğüne yapılmış onu da biliyoruz ama neden yapılmış bilmiyoruz.
Konuşamayıp onların dediğini yapalım diye mi, yoksa birbirimizden soğuyalım diye mi.Acaba böyle bi büyü, dua yada herhangi bişey okuyup bilen varmı?

herşeyi biliyomuşsun sayın ipseken, neden yaptığınıda biraz uğraşırsan bileceğini düşünüyorum

herşeyi biliyosunuz , sadece 1 soru işareti kalmış, parçaları bir araya getirin, o boşluğu dolduracaksınız,
birkaç soru çıkacaktır, ozamanda o neden dediğiniz şeyin cevabı cıkar.
sır kalmamış bu işte,
kücük bir nokta açıkta kalmış bence, onuda bileceğinizi düşünüyorum

Uzman yardımı olmadan bilsenizde işin ustası değilseniz bir işe yaramaz. Danışıp daha güvenilir bir çözüm bulun bence.

Nasıl yanmış taş? Anlamadım ben. Nerden biliyorsun başkalarının attığını. Ve yapanların kim olduğunu düşünüyorsun?? Daha önce yapanlar kimdi? Çok soru sordum galiba ama aklıma takılmıştı...

Nasıl yanmış taş? Anlamadım ben. Nerden biliyorsun başkalarının attığını. Ve yapanların kim olduğunu düşünüyorsun?? Daha önce yapanlar kimdi? Çok soru sordum galiba ama aklıma takılmıştı...

Baya yanmış taş..Annemin odasındaki halının altınıda yağlamışlar.Evde olmayan biri o odaya giremez ve bunları yapamaz.Yapan hakkında tam emin değilim ama yerleştiren evdeki üvey abim.

Ama neden böyle bişey olmuş? Hani halının altındaki yağı anlayabiliyorum. Büyük ihtimalle domuz yağı sürülmüştür. Kapının önünde duran halıların altına sürülür. Yada kapı eşiklerine. Evde huzursuzluk olsun diye. Ama taşın neden olduğuna dair birşey söyleyemeyeceğim. Taş yakmakla ilgili sadece bir ritüel biliyorum. Onda da evler yapılmadan önce; Kabe tarafının tersine gelen köşeye konacak taş yağ ile yakılır. Karanlık-şerler-uzak dursun diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri