"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yanlışlıkla büyü yapmış olabilir miyim moralim çok bozuk?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abyo1993

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar evde bir tutam düğüm halinde saç buldum. Şüphelendim çünkü resmen düğümlenmişti. İnternetten baktım yakmak gerekiyormuş falan yazıyordu. Gusülsüz abdestsiz bir şekilde aslında bir nevi kendimi korumak amacıyla 3 Nas 3 felak 3 İhlas okudum arada saç tutamınada üflemiş olabilirim daha sonra yaktım. Cidden bunu bilerek yapmadım ve aklıma takıldı benim amacım ortada hayırsız bi şey varsa gitsin diyeydi.

Ciiddi bir şey olabilir mi?
Allah'ım affetsin hiç bilmeden yanlış bi şey yapmış olmak istemiyorum.

Büyü yapmak da bozmak da büyücünün işidir. internetten okuduğunuz "saçı yakın" gibi sığ ve gereksiz yönlendirmelerle bir işe kalkışmışsınız. Nasıl büyü yapmanın birçok parametresi varsa bozmanın da aynı şekilde parametreleri vardır. Diyelim ki büyüyü bozdunuz, daha sonra arındırma yaptınız mı ? yapmadınız.
Dikkatli olmanızda fayda var, eğer bir belirti görürseniz ya da kafanızda büyü yapılmış mıdır acaba diye bir düşünce varsa, site yöneticilerine ulaşabilirsiniz.

sevgi ve ışıkla.

Arkadaşlar evde bir tutam düğüm halinde saç buldum. Şüphelendim çünkü resmen düğümlenmişti. İnternetten baktım yakmak gerekiyormuş falan yazıyordu. Gusülsüz abdestsiz bir şekilde aslında bir nevi kendimi korumak amacıyla 3 Nas 3 felak 3 İhlas okudum arada saç tutamınada üflemiş olabilirim daha sonra yaktım. Cidden bunu bilerek yapmadım ve aklıma takıldı benim amacım ortada hayırsız bi şey varsa gitsin diyeydi.

Ciiddi bir şey olabilir mi?
Allah'ım affetsin hiç bilmeden yanlış bi şey yapmış olmak istemiyorum.
Bir şey olmaz merak etmeyin. En fazla saçın sahibinin ya da sizin başınıza geçici talihsizlik gelirdi o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri