"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Wiccan Tanrı ve Tanrıçası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan IstBoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IstBoy

Kayıtlı Üye
genelde wiccalar tanrıça olarak hekate yi tanrı olarak da cernunnos veya pan (boynuzlu tanrı) seçiyorlar. Fakat ben ikiz kardeşleri yani apollo ve artemis i seçsem olur mu ?

Wiccan nasihatini izlediğin süreç boyunca her inanış(Tanrısal Açıdan) aynı olmak zorunda değildir fakat oyun kartları arasından tercih yapar gibi bir seçim yapmanız hiç doğru değil bence.

Wiccanlarda Tanrı ve Tanrıça olguları tektir zaten. Hecate'ye dua edebilirsiniz, Demeter'den bir şey isteyemezsiniz diye bir şey yoktur. Tanrı ve Tanrıça'nın bir çok yüzü vardır ama dua ettiğiniz aslında hep aynı Yüce Güç'tür. Sadece belirli zamanlarda ya da belirli koşullarda o yüzlerinden yardım isteriz. Lütfen tam anlamıyla araştırmadan, özümsemeden böyle sorular sormayın. Birazcık araştırıp, özümsemiş olsaydınız konuları bu soruyu sormazdınız bile..

sorduğum sorunun ne kadar saçma olduğunu bildiğim halde sordum zaten sayın Keira.Fakat dün tanıştığım biri benim aklımı karıştırdı ve ben de yine de bir sorayım dedim.Bu konuları da daha önceden araştırdım bu işlerde en az 2 yıllık bir geçmişim var çok değil ama yolun başındaki çocuk da değilim.Yine de cevabınız için teşekkürler.

Amacım sizi yermek değil ancak yukarıdaki sorduğunuz soru ile yolun başındaki çocuk değilim önceden araştırdım lafınız çok çelişiyor. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri