"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

video ekleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan delena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

delena

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar video yüklerken direk link mi yazıyoruz yoksa farklı bir yöntemmi var? Ayrıca video koymak için belirli bir site sınırı varmı yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Sayın delena,

Siteye video eklerken sadece youtube videolarını ekleyebiliyorsunuz. Çünkü youtube videolarında direk siteye yönlendirme çıkmıyor. Diğer videolarda ise başka siteye yönlendirme olduğu için youtube dışında video eklemek site kurallarına göre yasaktır. Video eklerken ise kullanılan link kutusu, konu açarken yazdığınız sayfanın üstünde, ortalara doğru zincire benzer bir şekildir. Gülen yüzün altında, 11.sırada.

hazır konu açılmışken sorayım
youtube tan video eklediğim zaman önizlemede 1 tane ama konu açılınca 2 tane video gözüküyo o niye :S

youtobe konusunu anladım ve teşekkür ederim cevabınız için :) fakat
kullanılan link kutusu, konu açarken yazdığınız sayfanın üstünde, ortalara doğru zincire benzer bir şekildir. Gülen yüzün altında, 11.sırada.
bu kısmı tam olarak anlamadım :S gülen yüzün altında ve 11.sırada derken neyi kastettiniz acaba ?

youtobe konusunu anladım ve teşekkür ederim cevabınız için :) fakat
bu kısmı tam olarak anlamadım :S gülen yüzün altında ve 11.sırada derken neyi kastettiniz acaba ?

şimdi baktım ve anladım yardımız için çok çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :)

Ayrıca hiç bir butona tıklamadan da youtube adres çubuğundaki linki kopyalayıp sayfaya yapıştırmanız yeterlidir. O zaman bir tane video çıkıyor. Eğer ikinci bir video ekleyecekseniz, karışmaması açısından linkler arasında bir satır boşluk bırakmanız daha iyi olur.

Ayrıca hiç bir butona tıklamadan da youtube adres çubuğundaki linki kopyalayıp sayfaya yapıştırmanız yeterlidir. O zaman bir tane video çıkıyor. Eğer ikinci bir video ekleyecekseniz, karışmaması açısından linkler arasında bir satır boşluk bırakmanız daha iyi olur.

bu daha kolay yardımınız için teşekkür ederim :)

Geri