"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ve tamamen ilk görüşüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ash

Kayıtlı Üye
İyi forumlar arkadaşlar. Daha önce birçok konu başlığına yazdım belki hatırlayanlar vardır. Cinlerle olan yaşadığım iyi kötü olaylarım oldu.Ben uzun yıllardır bunlara halen cevap bulamamışken iki gece önce farklı bir deneyim yaşadım. evimde yatağımda yatarken uykuya dalmak üzereyken odamda tekrar varlıklarını hissettim ve gözlerimi açmaya çalışmama rağmen açamadım. Ama odanın içini olduğu gibi görüyordum. Bu zaten artık çok doğal bir olaydı fakat iki gün önce artık bedenleriyle gördüm. Duman ya da ışık kümesi gibi değillerdi. Önce kapıya doğru bakan bir erkek bedeni üzerinde desenli renkli bir süveter ve orta yaş.yüzü gözükmüyordu boyundan aşağısını gördüm. Ardından bir küçük kız çocuk odanın içinde koşmaya çalışıyor. Ardından adamın yanında bir kadın fakat kadın net değildi. Bunlarla konuşmaya çalışırken yatakta 180 derece döndüm ve ayaklarımın ucunda yatakta ayakta duran genç ve yakışıklı denecek bir erkek ve yüzü hala gözlerimin önünde. Bana gülümseyerek üstüme gelmeye çalıştı bacaklarımla onu itmeye çalıştım. Bildiğim duaları o ara okumaya çalışsam da işe yaramadı. Ve sadece gitmelerini söyledim ve küfür etmeye başladım. Daha önce uzun süre zikir çekme işlemlerim olmuştu. Ya Allah diyerek deneme yaptım olmadı. Besmele çektim olmadı. Ya Vedud o dönemde aklımda kalan Allah'ın isimlerindendi o an o aklıma geldi onu tekrar etmeye başladım. ve o zaman biraz rahatladım.Tabi odanın içinde dişlerimin titremesini çenemin kasılmasını bile duyar hale gelmiştim. Ve sonrasında gitmediklerini biliyordum ama gözümü artık açabilmiştim. Ardından kaskatı kesilen vücudumu rahatlatmaya çalışıp tekrar uyudum. Bu deneyimler nedir? bu şekilde bizler gibi görmem normal mi? çünkü bu ilk kez oldu.resmini bile çizdirebileceğim bir erkek yüzü. Yorumlarınız benim için çok önemli.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.

Merhaba öncelikle şu forumda ne okusam hep Cinlerle ilgili ne buluyorsunuz öncelikle? bunlarla neden bu kadar uğraşıyorsunuz ne kazandırıyor korkuyorsunuz korkduğunuz birşeyin üstüne gidiyorsunuz neden ama, 1 Cin varsada ben inanmam pek inancsız biriyim, yazıyorum her defasındada ne buluyorsunuz tamamen mantık hatası bana göre.
size birşey kazandırıyormu sadece korkup onu itmeye calışıyorsunuz gitmesi için dua ediyorsunuz ama ritüel yapıp onları davet ediyorsunuz sonrada bunlar yaşanıyor.
kötü sonuçlar alıyorsunuz bence kurtulun bana göre hayalet gibime geldi o gelen şeyler ama, tam bilemem yani ilgim yok inancım yok yapmadım görmedimde başka şeyler gördüm yaşadım daha karanlık şeyler karanlıkdı hayatım, karanlığın prensini cağırdım bende hep büyük oynamışımdır hayatta ufaklığımdan bu yana hep büyük şeylere ilgi duydum hep büyük attım ortaya elimdekinin hepsini attım ortaya ne varsa döktüm ve Sonuç? şu anda kopuğum hayatla bi ilgim yok bitkisel hayata geçiş yaptım heralde tam bilmiyorum sadece ona kendimi adamalıyım onu biliyorum adıycamda ev boş olsun yada akşam surları tam bilmiyorum, bence uğraşmayın.
kovun gitsin varsa öyle birşey 1 dahada adını almayın gerek yok bi ben yazdım konuya sanırsam, bana kalırsa kurtulun hepsinden ne varsa yazıcaklarım bu kadar çünkü bilmediğim bi konu anca bunları yazabiliyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sevgi ve ışıkla kalın Sayın:ash

Ben burda ritüel yaptım geldi demedim.İnançlıyım demedim.İnançla cinlerin alakası yok benim fikrimce.Korktum da demedim.Dinle hiç alakam yoktu bu olayları yaşayana kadar. şu an birçok şeyde bilgi sahibiyim.Ve şuan sadece denemelerim var.Neye ne tepki veriliyor.ne işe yarıyor.Mesela hep söylenen besmele çek gider lafı geçerli değil.gitmiyorlar.bu benim için bir bilgi bir deneyim(çok basit bir örnek verdim).Bitkisel hayata gelince herkes o dönemlerden geçebilir.ben de geçtim.belki gördüklerim cin değil başka boyutta varlıklar başka şeyler zaten amaç bunun cevabını bulmak.yorumun için teşekkür ederim.

bence böyle durumlarda küfür etmemeliyiz sadece dua okumaliyiz

pek dua bilmem yani daha önce çok okuyordum ama kağıttan.ezberimde değil.bildiğim birkaç kısa dualar ama pek işe yaramadı.ayetel kursi de yaramadı yastığının altına koy üstünde taşı dediler.bunların hepsini denedim.küfür sadece işe yarıyor mu diye ediyorum yada o frekansı algılıyorlar mı diye.ama ben pek küfür ettiğimi anladıklarını da düşünmüyorum :)

ben burda kurtulma yolunda değilim zaten.isteğim bu yönde değil henüz.sadece bu şekilde görebilmem mümkün mü? bu konuda daha deneyimli olan arkadaşlara soruyorum sadece.ya da bu şekilde görüyor olmam herhangi bir aşamada mı olduğumu gösteriyor.işinde ehil olan çok kişiyle temaslarım oldu.bana 3 yıl önce kalbime kadar tesir ettiklerini bundan sonraki aşama beynimin olacağı perdelerin açılmasından sonra onları görebileceğimi bunu da ancak yine Allah isterse yapabileceklerini söylediler.ortak görüş buydu.ama bu görmenin yine normal insanları gördüğümüz şekilde olmayacağını söylediler.ben şu an o insanlara ulaşamıyorum.burda hem daha fazla bilgi paylasmak hemde anlaşılabilir şekilde sorularıma cevap arıyorum.umarım meramımı anlatabilmişimdir.

bence ayetel kürsiyi o an oku gerci zordur cogu sitede farklidir en iyisi türkcesini ögren küfür edersen daha cok sana bulasiyorlar ilerde

Merhaba bir parapsikolog ve hipnotist olarak deneyimlerime göre görülen hiç bir şeye peşin hüküm verilmemeli ve bir başkasının ne dediğini dikkate alınmamalı çünkü deneyimler kişiseldir ve bilgili bilgisiz herkes bir şey söylüyor. Halisilasyon olabilir, beynin bir oyunu olabilir, göz sarası olabilir, tümör olabilir , geçmiş bir anı olabilir, beyniniz size bir şey anlatıyor olabilir, herhangi bir ruhsal varlık olabilir, bir insan tarafından yapılan bir enerji yönlendirmesi olabilir bunları cevapları bir başkasında değil sizde oto hipnoz , meditasyon, lacid rüya, kalp ile yapılan imaj çalışmaları nefes çalışmaları, hipnoz vs vs ile sorularınıza doğru yanıt alabilirsiniz burada alabileceğiniz tek şey bir başkasının kendi bildiği kadar olan bilgisiz ikinci olarak ruhsal alem ile ilgili detaylı bilgisi olan hiç kimse kendisine verilen bilgiyi öğretmez zira yasaktır. O yüzden kendi yolculuğunuzda tek başınıza ilerlemek zorundasınız yapacağını en doğru şey ise söylediğim yöntemlerle içinize dönerek cevap aramanız olacaktır . Öncelikle bir sabrı görülmesine neden olan bir madde kullanmadıysanız beyin göz ve karaciğerinize baktırın bir hastalık yok ise içsek çalışmalarınıza devam edin

Merhaba bir parapsikolog ve hipnotist olarak deneyimlerime göre görülen hiç bir şeye peşin hüküm verilmemeli ve bir başkasının ne dediğini dikkate alınmamalı çünkü deneyimler kişiseldir ve bilgili bilgisiz herkes bir şey söylüyor. Halisilasyon olabilir, beynin bir oyunu olabilir, göz sarası olabilir, tümör olabilir , geçmiş bir anı olabilir, beyniniz size bir şey anlatıyor olabilir, herhangi bir ruhsal varlık olabilir, bir insan tarafından yapılan bir enerji yönlendirmesi olabilir bunları cevapları bir başkasında değil sizde oto hipnoz , meditasyon, lacid rüya, kalp ile yapılan imaj çalışmaları nefes çalışmaları, hipnoz vs vs ile sorularınıza doğru yanıt alabilirsiniz burada alabileceğiniz tek şey bir başkasının kendi bildiği kadar olan bilgisiz ikinci olarak ruhsal alem ile ilgili detaylı bilgisi olan hiç kimse kendisine verilen bilgiyi öğretmez zira yasaktır. O yüzden kendi yolculuğunuzda tek başınıza ilerlemek zorundasınız yapacağını en doğru şey ise söylediğim yöntemlerle içinize dönerek cevap aramanız olacaktır . Öncelikle bir sabrı görülmesine neden olan bir madde kullanmadıysanız beyin göz ve karaciğerinize baktırın bir hastalık yok ise içsek çalışmalarınıza devam edin

Öncelikle yorum için çok ama çok teşekkür ederim. Bir dönem psikolojik tedavi gördüm evet. O dönemde bu varlıklar hakkında bilgim yoktu. Panik atak teşhisi konuldu bu dönemde de herhangi bir hastalık var mı diye gerekli tüm testler yapıldı fakat olumsuz birşey çıkmadı ve uzun süre ilaçlar kullandım ve telkin yöntemi ile tedavi sürdü. bir süre geçtiyse de sonrasında tekrar devam etti sıkıntılar. Kalabalık bir ortamda herkesin içinde görünmeyen bir varlıktan darbe almamla yönlendirmeler ruhsal varlıklara döndü ve bu yönde ilerledi. Bir süre zikir çekerek ve uzaktan tedavi yapılmaya çalışıldı ama yarıda kestim. Çünkü çevremden artık hakverirsiniz ki yaşadıklarım garip karşılanmaya başladı. Annem bile ağlayarak bir gün kızım delirdiysen hastaneye yatıralım seni noktasına geldi. Defalarca intihar girişimleri vs vs. şimdi bunların hiçbiri yok. Yani var tabi ama sadece alıştım yaşamayı ve paylaşmamayı öğrendim çevremle.bu süreçte de yalnızlık dediğiniz gibi yanıbaşımda. Hipnoz hiç denemedim. Yurtdışından gelen ve enerji çalışması yapıp aura açıp işinde iyi olduğu iddia edilen bir kişiyle karşıkarşıya getirildim fakat asla olumlu bir enerji alamadan odayı terkederek yarıda bıraktım. Bu saydıklarınızdan şu an cazip gelen hipnoz denemediğim için.ama hipnozla bu tarz görünmeyen enerjiler( ben cin diye tabiri sevmiyorum enerji daha uygun geliyor) farkedilebilir ya da herhangi bir sakıncası olur mu? burda mesele kazanım ya da kaybedim değil benim için. Çok fazla araştırır okurum eğitim durumum da çok iyi. Biz burda boşuna değiliz. Merak değil bu sadece bilgi güzeldir. Aydınlatmalarınız için teşekkür ederim. Hipnozun bu konu üzerinde bir etkisi var mı araştıracağım.

Madde kullanımına gelince alkol bile kullanmayan biriydim. Antidepresan ve antipsikoz ilaç kullanımını bıraktıktan sonra alkol almaya başladım. şu an evet yaklaşık 6 aydır artık kimyasal da kullanıyorum çok sık olmamakla beraber.tabi bu süreçler günler aylar değil yıllar içerisinde oluştu.

Sanırım Bayansınız size aşık olmuş bence çünkü yakışıklı olarak size görünmesi buna işaret size sahip olmaya çalışabilir buna sakın izin vermeyin. İşin ehline gidin

kardesım bıraz once konu acmıssın seytanla anlasma yapılırmı ne ıstenır gıbısınden. Burada sızden yardım dıleyen bırıne kendıne ters dusecek sekılde yorum yapıyorsun.. Kendın seytandan yardım dılıyorsun ama cinlere inanan onlardan yardım dıleyen korkanları mantıgın almıyor.. Mantık hatası

kardesım bıraz once konu acmıssın seytanla anlasma yapılırmı ne ıstenır gıbısınden. Burada sızden yardım dıleyen bırıne kendıne ters dusecek sekılde yorum yapıyorsun.. Kendın seytandan yardım dılıyorsun ama cinlere inanan onlardan yardım dıleyen korkanları mantıgın almıyor.. Mantık hatası

Sanırım büyük oynama taraftarı olan arkadaşa bu mesajınız. O kendi bakış açısını öne sürdü inanmadığı ve bilgi sahibi olmayan birine göre hatta az bile eleştirdi. Ben bu mevzuları yaşamadan önceki yaptığım yorumları burda yapsam eminim çok kalp kırardım. Hayatta bazı şeyleri başımıza geldiği yaşadığımız kadar biliriz malesef. Keşke böyle olmasa da okuyarak görerek önlemli yaşasak ama olmuyor.

Sanırım Bayansınız size aşık olmuş bence çünkü yakışıklı olarak size görünmesi buna işaret size sahip olmaya çalışabilir buna sakın izin vermeyin. İşin ehline gidin

Evet bayanım. Bu dediğiniz şekilde olsa bile gerçekten tam anlamıyla insan sıfatında görmem mümkün mü? Tabi farklılıklar vardı çok ayrıntıya giremeyeceğim ama zaten gördüğüm an ne olduğunu anlamış bir haldeydim. Yani bu ne demedim. Bu şuna benziyor hayatında hiç kalem görmemiş birinin ilk kez kalem gördüğünde evet bu kalem ve ben bunu biliyorum demesi gibi. yani bu olsa olsa kalemdir demedim. ya da bu yazı yazmaya yarayan bişey sanırım demedim. sen kalemsin dedim. Umarım anlatabildim.

Hipnoz çok geniş bir alan ben kendi çalışmalarımda hipnozu kullanıyorum. çok başarılı ve tehlikesiz buluyorum. Oto hipnozu ya da bir uzaman tarafından yapılan iki tür var. oto hipnoz öğrenilip uygulanabilir, zaman alabilir, uzman tarafından yapılanı daha kolay bununla birlikte doğru bir uzmanı ve amacınıza yönelik çalışanı bulmak biraz zor.

Hipnoz çok geniş bir alan ben kendi çalışmalarımda hipnozu kullanıyorum. çok başarılı ve tehlikesiz buluyorum. Oto hipnozu ya da bir uzaman tarafından yapılan iki tür var. oto hipnoz öğrenilip uygulanabilir, zaman alabilir, uzman tarafından yapılanı daha kolay bununla birlikte doğru bir uzmanı ve amacınıza yönelik çalışanı bulmak biraz zor.

Hipnoz için yardım alacağım ilk kişi siz olursunuz sanırım.buna karar verdiğim an mutlaka kapınızı çalacağım.bugün daha önce duyduğum fakat yapabilecek kişiyi bulamadığım bir olayı gerçekleştirdim.ve paylaşmak istiyorum.üzerinde rahmani varlıkları olan bir kişi bakım yaptı.parmaklarımı tamamen bitişik tutarak açmalarını istedi tam ayrıntı vermiyorum tırnakta gösterme metodu.mutlaka bilginiz vardır.yaşanan enerji geçişlerini tamamiyle hissettim konuşmalar vs vs.ve evet gerçekten dediğiniz gibi bu yol artık tek başına alınacak bir yol.belli başlı denemelerim devam edecek.herkes kendi ritüelini oluşturabilir dediğinizi biliyorum.çoğu yerde bu şekilde yazıyorsunuz yanlış anımsamıyorsam.umarım ben de kendi ritüelimi tam anlamıyla doğru şekilde bulurum.tekrardan teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.

Dinsizim demişsiniz bir de dua etmişsiniz.Ne kadar mantıksızca hareketler.Tövbe edin ve dininize dönün.Zaten şeytan ve askerleri dinsizleremusallat olurlar ve ele geçirirler.Kendinizi adayacaksanız tek ilah olan alemlerin rabbi Allah'a adayın.Adem oğlunun en büyük düşmanı kibir sahibi şeytana değil.Neymiş efendim ''Karanlıklar prensiymiş'' hadi oradan,siz çok yabancı korku filmi izlemişsiniz.Aklınızı kullanın.Şeytana değil tek yaratıcımız olan Allah'a teslim olun ve kulluk edin.Bırakın bu satanist çıraklığını ve satanist özentiliğini.

Zaten kibir de şeytan da güzellik de inanç da içimizde.insanoğlu değişik, güçlü ve anlaşılması zor.bir o kadar da güzel.evet bizler gerçekten çok güzeliz.Urumun dediği gibi sadece içimize dönmemiz lazım.kendimizi görmemiz lazım.biz bunu göremiyoruz.belki bazılarımız daha şanslı farkındalıkları fazla.ama burda kimseyi eleştirmeyelim.inançlar herkesin kendisini ilgilendiren olgulardır.bir çay kaşığı beni doğruya güzele yönlendiriyorsa odur benim inandığım.aşk...aşk beni en güzele yönlendiriyorsa aşktır inandığım.Allah Tanrı Rab ahmet mehmet ne farkedecek?....içki içip katil olanı da var oturup çocuk gibi ağlayanı da.içinde kötüysen zaten kötüsündür.inançsızsan zaten inançsızsın.iyiysen zaten iyisin.değişmeyecek bu.herkes yaşadığı olaya bir isim koyabilir.namaza sen namaz dersin öbürü yoga der öbürü meditasyon der öbürü spor der.olay ya da sonuç değişir mi? biri çakralarım açılır der diğeri manevi haz der öteki ibadet der.sonuç? bırakalım herkes neye ne isim koyuyorsa koysun. biz burda çok şeyiz hiç birşeyiz ! Ben de inançlı değildim yani aileden görmedim.sonra okudum var mı yok mu.dönem dönem acabalarım oldu.hala da var.sonra döndüm dedim ki kendime ben bunu anlayamam.ben bu kadar gelişmiş bir varlık değilim.ve beni güzel yapan ne varsa orda oldum.insan dedim! sadece insanlık...daha ötesi yok bizler için.insanlığa faydalı ol dedim kendime.üniversitemi bitirdim.yardıma muhtaç insanlara çare aradım.hayvan besledim.çevrem için güzel şeyler yapmaya çalıştım.annemi babamı mutlu ettim.sadece buydu artık hayat.dinler artık öyle bir noktada ki.ölen de Allahu Ekber diyor öldürülen de...biz çözümü insanları eleştirip yargılayarak yapmamalıyız.

Arkadaşlar eğer bir konu hakkında konuşmak istiyorsanız burdan yazın. Konunu okudum anlatır mısın diye özel mesaj atmanıza anlam veremiyorum. Bunu söylemek haddim değil belki ama burası zaten bir forum. Amaç bu tarz olaylar yaşayanların yaşadıklarını paylaşması. Yardım alması ya da bilgi alışverişi. Zaten herşeyi olduğu gibi burda anlatamam. Anlatabileceğim kadarını da burda yazıyorum. Fazlasını bilmek ümidi ile özel mesajlar atmayın. Özel mesajla bilgi alışverişi yapacak olsam sitenin adminleriyle bilgi sahibi moderatörlerle mesajlaşırım. Kusura bakmayın kendimi bunu yazmak zorunda hissettim. Soracaklarınızı burda cevaplarım. İyi forumlar.

Öncelikle yorum için çok ama çok teşekkür ederim. Bir dönem psikolojik tedavi gördüm evet. O dönemde bu varlıklar hakkında bilgim yoktu. Panik atak teşhisi konuldu bu dönemde de herhangi bir hastalık var mı diye gerekli tüm testler yapıldı fakat olumsuz birşey çıkmadı ve uzun süre ilaçlar kullandım ve telkin yöntemi ile tedavi sürdü. bir süre geçtiyse de sonrasında tekrar devam etti sıkıntılar. Kalabalık bir ortamda herkesin içinde görünmeyen bir varlıktan darbe almamla yönlendirmeler ruhsal varlıklara döndü ve bu yönde ilerledi. Bir süre zikir çekerek ve uzaktan tedavi yapılmaya çalışıldı ama yarıda kestim. Çünkü çevremden artık hakverirsiniz ki yaşadıklarım garip karşılanmaya başladı. Annem bile ağlayarak bir gün kızım delirdiysen hastaneye yatıralım seni noktasına geldi. Defalarca intihar girişimleri vs vs. şimdi bunların hiçbiri yok. Yani var tabi ama sadece alıştım yaşamayı ve paylaşmamayı öğrendim çevremle.bu süreçte de yalnızlık dediğiniz gibi yanıbaşımda. Hipnoz hiç denemedim. Yurtdışından gelen ve enerji çalışması yapıp aura açıp işinde iyi olduğu iddia edilen bir kişiyle karşıkarşıya getirildim fakat asla olumlu bir enerji alamadan odayı terkederek yarıda bıraktım. Bu saydıklarınızdan şu an cazip gelen hipnoz denemediğim için.ama hipnozla bu tarz görünmeyen enerjiler( ben cin diye tabiri sevmiyorum enerji daha uygun geliyor) farkedilebilir ya da herhangi bir sakıncası olur mu? burda mesele kazanım ya da kaybedim değil benim için. Çok fazla araştırır okurum eğitim durumum da çok iyi. Biz burda boşuna değiliz. Merak değil bu sadece bilgi güzeldir. Aydınlatmalarınız için teşekkür ederim. Hipnozun bu konu üzerinde bir etkisi var mı araştıracağım.

Madde kullanımına gelince alkol bile kullanmayan biriydim. Antidepresan ve antipsikoz ilaç kullanımını bıraktıktan sonra alkol almaya başladım. şu an evet yaklaşık 6 aydır artık kimyasal da kullanıyorum çok sık olmamakla beraber.tabi bu süreçler günler aylar değil yıllar içerisinde oluştu.

tedaviyi başlamınız gerekli sabırlı olmalısınız hemen iyi olamazsınız. doktora ilaçların size yetersiz geldiğini belirterek ilaç değişimi ve ilaç dozu artırımı yaptırmasını isteyebilirsiniz oda uygun neyse onu yapıcaktır. ona iyi insan rolu yapmayın sakın. çoğu hasta doktoru kandırarak tedaviyi bitirebiliyor.
sizi biri sürekli kontrol etmeli yanınızda olmalı kendinize zarar verebilirsiniz ilaçlarınızı dahi anneniz vermeli sizin.
defalarca intihar girişiminde bulunmuşsunuz etfanızdakilerde sizi hiç ama hiç iyi görmüyor yıpranmışlar.
durumlar böyleyken nasıl hastaneye alınmamışsınız anlayamadım pek. ilginç.
eğer sorununuz bir varlık değilse çok uzun süren seneler gibi hatta bir ömür boyu ilaca devam etmeniz lazım.
bir an önce psikolojik yardım almalısınız psikolojik desteğinizi alarak diğer konularda da çare arayın. geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri