İyi forumlar arkadaşlar. Daha önce birçok konu başlığına yazdım belki hatırlayanlar vardır. Cinlerle olan yaşadığım iyi kötü olaylarım oldu.Ben uzun yıllardır bunlara halen cevap bulamamışken iki gece önce farklı bir deneyim yaşadım. evimde yatağımda yatarken uykuya dalmak üzereyken odamda tekrar varlıklarını hissettim ve gözlerimi açmaya çalışmama rağmen açamadım. Ama odanın içini olduğu gibi görüyordum. Bu zaten artık çok doğal bir olaydı fakat iki gün önce artık bedenleriyle gördüm. Duman ya da ışık kümesi gibi değillerdi. Önce kapıya doğru bakan bir erkek bedeni üzerinde desenli renkli bir süveter ve orta yaş.yüzü gözükmüyordu boyundan aşağısını gördüm. Ardından bir küçük kız çocuk odanın içinde koşmaya çalışıyor. Ardından adamın yanında bir kadın fakat kadın net değildi. Bunlarla konuşmaya çalışırken yatakta 180 derece döndüm ve ayaklarımın ucunda yatakta ayakta duran genç ve yakışıklı denecek bir erkek ve yüzü hala gözlerimin önünde. Bana gülümseyerek üstüme gelmeye çalıştı bacaklarımla onu itmeye çalıştım. Bildiğim duaları o ara okumaya çalışsam da işe yaramadı. Ve sadece gitmelerini söyledim ve küfür etmeye başladım. Daha önce uzun süre zikir çekme işlemlerim olmuştu. Ya Allah diyerek deneme yaptım olmadı. Besmele çektim olmadı. Ya Vedud o dönemde aklımda kalan Allah'ın isimlerindendi o an o aklıma geldi onu tekrar etmeye başladım. ve o zaman biraz rahatladım.Tabi odanın içinde dişlerimin titremesini çenemin kasılmasını bile duyar hale gelmiştim. Ve sonrasında gitmediklerini biliyordum ama gözümü artık açabilmiştim. Ardından kaskatı kesilen vücudumu rahatlatmaya çalışıp tekrar uyudum. Bu deneyimler nedir? bu şekilde bizler gibi görmem normal mi? çünkü bu ilk kez oldu.resmini bile çizdirebileceğim bir erkek yüzü. Yorumlarınız benim için çok önemli.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.