zeynepsu98
Kayıtlı Üye
bunun hakkında önerilerinizi öğrenmek çok isterim bazen korkum çok ileri derece oluyo
Korkudan kasıt eğer varlıkları görmek, hissetmek veya durduk yere korkmak ise bu işlerde ilerledikçe yani spiritüel, okült konular da derine indikçe o korku da yavaş yavaş kayboluyor, normalleşmeye başliyor. Eğer bu işlerle ilgilenmiyorsanız veya yeni başlamış durumdaysanız bunun normal olduğunu düşünüyorum ilk başlarda ben de korkuyordum ancak daha sonra o korku yok olup gitti sadece arada bir özel durumlarda korkuyorum o kadar. Yani korkunuzu yenmenizin bir yolu da cesaret ve bu işlerde daha çok ilerlemek sonucunda korkunuz da yavaş yavaş kaybolup gidiyor. Tamamen kendi şahsi görüşümdür bu arada.bunun hakkında önerilerinizi öğrenmek çok isterim bazen korkum çok ileri derece oluyo
merhaba urum seninle bi önceki sorumda da konuşmuştuk kendimi geliştirmek istediğimden bahsetmiştim ama geçmişte yaşadığım bazı spiritüel şeyler yüzünden gerek rüyalarımda gerek varlıkları enerjisel olarak hissettiğim zamanlar yüzünden bende aşırı korku kaldı ve bunu yenemiyorum ne zaman ilerlemek istesem hep korkutuluyorumYaşadığınız bir durum var, yoksa bir deneyiminiz yok ama korkuyor musunuz.
merhabaa korkularım önceden bu kadar kalıcı değildi korksam bile biraz zaman geçtikten sonra yine araştırmalarıma devam ederdim geçtiğimiz mart ayında katina destesi aldım arkadaşıma telefonda fal bakarken ikimizinde aynı anda ışıkları gidip geldi ve ben gölge gördüm ona rağmen fala devam ettim sonra uyumaya gidicekken göğüs kafesime ağırlık çöktü izlendiğimi hissettim o 3 günde evde tektim maalesef uyku uyuyamıyodum güneş tam olarak doğana kadar en son arkadaşımdan yardım istedim enerji alanımı kapattı desteyide yaktım öyle kurtuldum o olaydan beri yeni şeylere yönelemiyorum meditasyon yaparken bile izleniyomuş gibi hissediyorm travma bıraktı diyebilirimKorkudan kasıt eğer varlıkları görmek, hissetmek veya durduk yere korkmak ise bu işlerde ilerledikçe yani spiritüel, okült konular da derine indikçe o korku da yavaş yavaş kayboluyor, normalleşmeye başliyor. Eğer bu işlerle ilgilenmiyorsanız veya yeni başlamış durumdaysanız bunun normal olduğunu düşünüyorum ilk başlarda ben de korkuyordum ancak daha sonra o korku yok olup gitti sadece arada bir özel durumlarda korkuyorum o kadar. Yani korkunuzu yenmenizin bir yolu da cesaret ve bu işlerde daha çok ilerlemek sonucunda korkunuz da yavaş yavaş kaybolup gidiyor. Tamamen kendi şahsi görüşümdür bu arada.
altta feltavelaya yazdım alıntı yapamadım siteyi daha tam çözemedim henüz ordan okuyabilir misinizneden korkuyorsunuz? Bilgisizlikten mi? Yani bilmediğin şey korkutur ya, ondan dedim. Yoksa başka bir şey mi? Sebep gerekli.
deneyip bilgilendireceğimhatırladım şimdi konuyu.
Korku duymak tedbir almamızı sağlar kötü bir duygu değildir.
İlimde en iyi tedbir bilgidir. Bilgilendikçe güçlenir ve kendimizi korumayı öğreniriz. Kötü deneyimler yaşamamaya başlarız.
Koruma ve arındırma çalışmaları yapın. İnanç sisteminize göre bulursunuz mutlaka. Biraz araştırma yapmak yeterli.
Eğer buna rağmen devam ederse
İnanç sisteminde sorun var demektir. Bunun içinde bilinçaltı terapisi alabilirsiniz
İnsanın kendisini korumaya alması doğal haktır. O yüzden arınmak ve korunmak zor bir şey değildir