mrb arkadaşlar öncelikle ben bu sitede yeniyim tesadüfen gördüm içeriği geniş ve düzeyli insanların olduğu bi yer buna katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.Konumuza gelicek olursak ben çok önceden beri gizeme meraklıyımdır bu varlıklarla ilgili şeyleri araştırırım merak işte 5 yıl öncesinden beri biraz içine kapanık oldum bunalımlı biri değilim ama sosyal faliyetlerde beni sıkar çok vesveseliyim namaz kılmaya çalışıyorum az çok ve namazda sık olmasada korku yaşarım sanki arkamda bişey varmış gibi bide istemsiz içinden konuşurum ama bi muhabbet şeklinde değil bi kaç cümle sanki konuşan ben değilim gibi yani istemediğim şeyleri söylerim bide bi gece kulağıma gene istemsiz konuşmalar geldi ama bu ses dıştan değil içten bazen istemediğiniz bi şarkı zihninizde döner ya onun gibi kısa süreliydi ama rahatsız edici bazen gözümü kapatınca korkunç yüzler görüyorum karanlık bir zeminde hareket eden surat bazen göz ama dediğim gibi anlık oluyor aileme karşı müsamakar değilim ufak bişeyde köpürüveriyorum ama nu tabiatımdan kaynaklanıyor olabilir asabi biriyim ama evimizde hep bi huzursuzluk var ailem biraz sorunlu arada atışıyolar banyo yaparken bi kaç kez izleniyo hissine kapıldım o yüzdende yıkanırken gözümü kapatmıyorum bunun için dalin aldım
dediğim gibi çok sık olmasada böyle şeyler hissediyorum ekliyim çok önceden karaltı görüyordum yan taraftan geçiyomuş gibi bu göz yanılmasıda olabilir ve ben biraz evhamlı biriyim acaba düşündüğüm duruma mı maruz kalıyorum diye endişelenip bazende korkuyorum dini yönden bi sıkıntım yok dua ederim namaz kılmaya çalışırım haram helal konusuna riayet ederim yani çok da gevşek biri sayılmam şimdi sizce durumum ne benim ? bana yardımcı olucak biri var mı ?şüphem kalmasın size çok dua ederim elimden gelebilen bu çünkü şimdiden teşekkür ederim