Varlık isimleri

JophielZ

Kayıtlı Üye
Merhabalar çocukluğumdan bu yana manevi haller yaşadığımdan daha önce post açıp paylaşım yapmıştım.
Varlıklar isimlerini neden söyler ?
Bu bir tanışma mı?
İletişim kurmam için mi ? Yada amaç nedir ?

İşitsel iletişim mi alıyorsunuz.
Kendi kendine mi oluyor siz bir ritüel mi yapıyorsunuz
Ne sıklıkla oluyur
Aynı şey sürekli tekrar mı ediyor aynı kelime ya da cümle yoksa akıcı bir konuşma mı var
Ne kadar sürüyor
Hangi durumlarda oluyor

Ne sıklıkla oluyur
Aynı şey sürekli tekrar mı ediyor aynı kelime ya da cümle yoksa akıcı bir konuşma mı var
Ne kadar sürüyor
Hangi durumlarda oluyor
Ara ara görüntü oluyor fakat korktuğum için Allah rızası için bir daha görünmeyin dedim uzun zamandır suret görmüyorum , genellikle rüyada bilgi alıyorum orada hem görü hem işitsel açık. Akıcı bir konuşma henüz yok. Uyandığımda hemen not alıyorum yazmazsam unutuyorum.
Uyanıkkende transa geçiş yapıyorum son 3 aydır çok yoğun yaşamaya başladım bu halleri

Ne sıklıkla oluyur
Ne kadar sürüyor
Hangi durumlarda oluyor
Bu arada rituel yapmıyorum düzenli okuduğum Esmalar var. Zihnimden bana ait olmayan cümleler geçiyor bazen.

Merhabalar çocukluğumdan bu yana manevi haller yaşadığımdan daha önce post açıp paylaşım yapmıştım.
Varlıklar isimlerini neden söyler ?
Bu bir tanışma mı?
İletişim kurmam için mi ? Yada amaç nedir ?
Verdiğiniz bilgiler ile şimdi soruları cevaplayabilirim.

Kendilerini kolay davet etmeniz için. Gerçek isimleri değildir zaten. Davet ve çağrı yapmadan ne olduklarından emin olmak ve anlaşmayı net yapmak lazım.

Tanışma değil. Bizimle tanışma gibi dertleri yok. Karşılıklı çıkar ilişkisi.

Evet iletişim kurmanız bir şeyler istemeniz onlarda size karşısında bazı şeyler verir.

Verdiğiniz bilgiler ile şimdi soruları cevaplayabilirim.

Kendilerini kolay davet etmeniz için. Gerçek isimleri değildir zaten. Davet ve çağrı yapmadan ne olduklarından emin olmak ve anlaşmayı net yapmak lazım.

Tanışma değil. Bizimle tanışma gibi dertleri yok. Karşılıklı çıkar ilişkisi.

Evet iletişim kurmanız bir şeyler istemeniz onlarda size karşısında bazı şeyler verir.
Bu varlığın rüyamda sürekli manevi temizliğimi yaptığını görüyordum bende içten içe kim olduğunu merak ederken dün ismini verdi . Zaten tuhaf bir isim Türkçe de değil. Bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Davet yapmam İyi yada kötü olduklarını anlayacak konumda değilim yetersizim.

Geri