Üzerime Büyü Yapılıp Mezara Gömüldüğünü Öğrendim, Ne Yapmalıyım?

Taner_71

Kayıtlı Üye
Merhabalar, gerçekten çok zor bir durumdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bana birinin büyü yaptığını ve o büyüyü bir mezara gömdüğünü öğrendim. O günden beri hayatımda her şey ters gitmeye başladı. Hangi işe elimi atsam bir aksilik çıkıyor, işlerim bozuluyor, maddi ve manevi olarak çok yıprandım.

Psikolojim de çok etkilendi, sürekli huzursuz ve endişeliyim kendimi çaresiz hissediyorum.
Böyle bir durumda ne yapılabilir? Bu tür bir şey varsa nasıl iptal ettirilir? Bilgisi veya tecrübesi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

Kimden öğrendiniz, böyle bir şeyin doğruluk payı nedir? Belki de buna inanıp öyle hissettiğiniz için böyle şeyler yaşıyorsunuz.

Bunu öğrenmek ehil işi.. büyüyü yapandan değilde bir hocadan yada bu işlerle uğraşan birinden öğrendiyseniz muhtemelen çözümünü de biliyordur..

profesyonel görüşten bağımsız şahsi görüşüm ben bu tarz olaylar öğrenilince daha çok etkilendiğimizi düşünüyorum psikolojiden ötürü
mesela ufak bi paranormal olay yaşadık diyelim beyin öyle bi tehlikeyi sezdikten sonra her şeye 2 katı dikkatli yaklaşıyor bi tıkırtı sesi bile korkudan evi terk ettiricek hale getiriyor bence

Geri