Gulf Stream
Kayıtlı Üye
Merhabalar Özellikle benim içinde bulunduğum durum nedeni ile birinin tavsiye etmesi üzerine bu işlerle uğraşan bir hocaya gittik ailecek. Hoca haneye büyü yapılmış dedi ve bir hafta sonra annem nereden aldığını bilmediğim toprak ile tekrar hocaya gittik. Karanlık bir odaya girdik kovanın içinde sadece su vardı elimle baktım sonra toprağı suyun içine döktük. üzerinde şeffaf dosya olan bir kağıda hepimizin elini koymasını istedi bir defa fatiha okuyun dedi sonra kendisi içinden birşeyler okumaya başladı kovanın içinde ne varsa çıkar dedi bana elimi soktuğumda 1 adet hayvan çenesi geldi köpek çenesi gibi dişleri olan bir çene geldi 3 tane kilitli asma kilit çıkardım 4 tane muska çıkardım bir adet taş gibi değişik bir cisim çıkardım hoca bak bu o kız dedi ama anlayamadım ne demek istediğini ve son olarak küçük maket tek ayağı olmayan bir insan ve üzeri iple bağlanmıştı bana çözdürdü o ipi ve evdeki herkesin okuması için bazı ayetler dualar ayetel kürsi vs vs verdi 41 gün boyunca okuyun dedi tüm aile için ama ben dua okuyamadığım için yapmıyorum okurken içim çok kötü derecede sıkılıyor. Hocanın yaptığı bu iş sizce gerçek mi gerçekten büyü mü yapılmış bize? Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.