Üzerimde büyü olduğunu nasıl anlarım

gördüğüm rüyalardan üzerimde büyü olduğunu düşünüyorum.
Rüyalar ile anlamak pek mümkün mü sanmam yani olsa bile riskli bir şey ve zanni. Bundan şüpheleniyorsanız en iyisi bildiğiniz bu işlerden cidden anlayan ve dolandırıcı olmayan birinden bakım ricasında bulunmak bu saye de size yapılmış enerjisel veya varlıksal bir büyü var mı öğrenebilirsiniz. Şifalar dilerim bir şey varsa da.

Rüyalar ile anlamak pek mümkün mü sanmam yani olsa bile riskli bir şey ve zanni. Bundan şüpheleniyorsanız en iyisi bildiğiniz bu işlerden cidden anlayan ve dolandırıcı olmayan birinden bakım ricasında bulunmak bu saye de size yapılmış enerjisel veya varlıksal bir büyü var mı öğrenebilirsiniz. Şifalar dilerim bir şey varsa da.
Büyü yapıldığını öğrenmenin en güvenli yollarından biridir rüyalar. Başta anlam veremesen de sonradan taşlar yerine oturur. Mesela büyü yapanı çok farklı şekillerde görürsün birinin adını düzenli seslenirken aynaya bakarken gibi gibi..

Bakım yapmadan kimse bir şey diyemez. Eğer bedenen ve duygu , düşünce olarak birden bire aniden bir değişim varsa olabilir.
Merhaba bilmediğim için soruyorum bu bakım nasıl oluyor ve nedir yapan kişi ne görüyor ve bu bakımı neyle nasıl yapıyor... sosyal medya da bir sayfa gördüm durugörü ile bakım yapıyormuş anne adı kişinin resmi adı soyadı ile ...
Ve ilk kez durugörü bakım gibi şeyleri duyuyorum nette araştırma yaptım net bir açıklama bulamadım aydınlatırsanız sevinirim

Merhaba bilmediğim için soruyorum bu bakım nasıl oluyor ve nedir yapan kişi ne görüyor ve bu bakımı neyle nasıl yapıyor... sosyal medya da bir sayfa gördüm durugörü ile bakım yapıyormuş anne adı kişinin resmi adı soyadı ile ...
Ve ilk kez durugörü bakım gibi şeyleri duyuyorum nette araştırma yaptım net bir açıklama bulamadım aydınlatırsanız sevinirim
Benim yapabildiğim şeyler olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.

Büyü olduğunu anlayabilmek için kendin üzerinde bir gözlemci olabilmen gerekir. Ayrıca referans noktalarının da olması gerekir.

Hiç olmazsa yılda bir kere "ben eskiden böyle biri değildim" diyebilmeli insan. Bunun için bir referans noktası olmalı ki kıyas gerçekleşsin. En güzel referans noktası çocukluktur. En saf, temiz, zorbalığa uğrasan da hızla toparlandığın yaşam dolu hallerin referans noktan olmalıdır. Bu referans noktaların ile olan kıyaslamanı 6 ayda bir doktar kontrolüne gider gibi yapmak zorundasın bana kalırsa.

Çünkü büyü küt diye çarpmaz. Milimetrik bir şekilde sızarak seni yavaşça dönüştürmeye başlar. Öyle yavaş dönüşürsün ki, sağlam referans noktaların yoksa anlayamazsın.

Büyü olduğunu anlayabilmek için kendin üzerinde bir gözlemci olabilmen gerekir. Ayrıca referans noktalarının da olması gerekir.

Hiç olmazsa yılda bir kere "ben eskiden böyle biri değildim" diyebilmeli insan. Bunun için bir referans noktası olmalı ki kıyas gerçekleşsin. En güzel referans noktası çocukluktur. En saf, temiz, zorbalığa uğrasan da hızla toparlandığın yaşam dolu hallerin referans noktan olmalıdır. Bu referans noktaların ile olan kıyaslamanı 6 ayda bir doktar kontrolüne gider gibi yapmak zorundasın bana kalırsa.

Çünkü büyü küt diye çarpmaz. Milimetrik bir şekilde sızarak seni yavaşça dönüştürmeye başlar. Öyle yavaş dönüşürsün ki, sağlam referans noktaların yoksa anlayamazsın.
Aile boyu büyü yiyenler ne yapsın peki 🫥

Kendi gözlemimiz sonucu aynı konuda yıllardır işimizin rast gitmemesi acaba bir büyü mü var yoksa ah mı beddua mı ya da kader nasip imtihan durumları da var tabi neye göre yorum çıkarılmalı bilmiyorum ...ama son günlerde kafam karışık...birde bilginiz var mıdır bilmiyorum kişinin birinci dereceden akrabasına yapılan büyü kendisini de etkiler mi ? Bilginiz varsa cevap verirseniz sevinirim

gördüğüm rüyalardan üzerimde büyü olduğunu düşünüyorum.
Anlaması zor çünkü psikolojik olabilir, nazar gibi bir etki olabilir, ama uzun yıllar boyunca zaman durmuş gibiyse, hayatınızda hiç bir şey yolunda gitmiyorsa, işiniz aşk hayatınız başarı ayatınız her şey kitlenmişse ve bu uzun süre devam ediyorsa, demem o ki yıllardır decam ediyorsa, ailenile sürekli çatışma halindeydeniz, eve girdiğinizde ev kapkara kasvetli ise, büyü olma ihtimali vardır. Her şeyden önce eskiden farklı/ coşkulu/ enerjik biriyken ortada bir sebep yokken değiştiyseniz, yoğun kaygı ve geçmeyen depresyonunuz varsa ve bunlar sebepsiz ise büyü olabilir. Büyü iradeye ve akla yapılan bir müdehale olduğundan sürekli bir uyju haliniz varsa ya da tam tersi uyku problemi çekiyorsanız ve demin saydığım şeyler de hayatınızda varsa büyü ihtimali yüksek. Çünkü büyü gibi şeyler direkt uykuyu etkiliyor. Kısacası işleriniz kitlenmiş, ruhen sıkıntılı, ve uyku düzenimiz bozulmulsa kafanızı bir türlü tıparlayamıyorsanız, büyü olma ihtimali yüksek.

Geri