"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

üzerimde baskı hissediyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tedy24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tedy24

Kayıtlı Üye
selam...arkadaşlar sıklıkla sanki uykumda rahatsızlık hissediyorum gece kalkmalar felan.gözümü açıyorum tepemde bir cisim sanki...yataktan kalktım cama koştum yağmur gibi ışık yağıyor.(yağmurlu bir hava yok aksam dolunay vardı gökte)hocaya gitmiştim ama hocada da tarif edemeğim bir şekilde hocadan rahatsız oldum yani gözüm tutmadı diyeyim.bana musallat var dedi ama ben de anlamadım çok daralıyorum anlamsız bir şekilde insanlardan uzağım. sizce ne olabilir.

selam...arkadaşlar sıklıkla sanki uykumda rahatsızlık hissediyorum gece kalkmalar felan.gözümü açıyorum tepemde bir cisim sanki...yataktan kalktım cama koştum yağmur gibi ışık yağıyor.(yağmurlu bir hava yok aksam dolunay vardı gökte)hocaya gitmiştim ama hocada da tarif edemeğim bir şekilde hocadan rahatsız oldum yani gözüm tutmadı diyeyim.bana musallat var dedi ama ben de anlamadım çok daralıyorum anlamsız bir şekilde insanlardan uzağım. yok mu şöyle bu işlerden anlayan burada?
Sana öncelikle tavsiyem bir psikatriye başvurman.Eğer tıplık bir sorun değilse,bakım yaptırabilirsin büyü,nazar musallat için.Teşhise göre, ayet ve surelerle tedavi yapılabilir.

yule ye attım lakin cevap gelmedi hacılara hocalara da güvenim yok açıkçası.Gittim ve de gördüm çünkü...

Hayır Olsun İnşallah Ruya Açıklamasını buradan yapmam dogru sana tavsiyem burada yazmayıp özelden tek bir kişiye yazman cünkü her gördüğün

paylaşılmaz

Bakım nasıl bir olaydır açabilir misiniz? bir hoca bende musallat olduğunu demişti annemin ve benim adımı alarak...

Fal bakımı(tarot) yapıyor Syn.Yule :) Ve zaten Yule size anlatıyor ayrıntıları. :)
Sadece anne adı ve sizin adınızla bakım yapılmaz.Fotoğrafınız felan da gerekiyor. :) Siz o hoca adlı kişinin dediğini unutun bence ve Yule bakım yaptırın o zaman sorun ortaya çıkar ve çözümüde söyler Yule. :)

Fal bakımı(tarot) yapıyor Syn.Yule :) Ve zaten Yule size anlatıyor ayrıntıları. :)
Sadece anne adı ve sizin adınızla bakım yapılmaz.Fotoğrafınız felan da gerekiyor. :) Siz o hoca adlı kişinin dediğini unutun bence ve Yule bakım yaptırın o zaman sorun ortaya çıkar ve çözümüde söyler Yule. :)
hımm bu işler alengirli işler desenize:)

Admin notu: Ciddi olmayan yorumlar ciddi cevap beklenmediği anlamına gelir. Bu nedenle konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri