Knock Out
Kayıtlı Üye
Geçen yaz yaşadığım bi olayı anlatacağım hala etkisindeyim. İki katlı bir evde yaşıyoruz, ben alt katta yatıyorum annem, babam ve kardeşim üst kattalar. Eskiden rahmetli babaannemin yattığı çekyatta yatmaya başlamıştım ve o güne kadar hiç bir sorun yaşamamıştım. O gün gece 2 gibi eve geldikten sonra biraz televizyon izleyip uyumuştum. Telefonumu da benden uzak bi yerde sessize alıp şarja takmıştım. Bir kaç saat sonra birden uyandım ve telefona bakma isteği hissettim. Baktım özel numara arıyor, açtım ses yok ben de yattım. Yan bi şekilde yattım tekrar ama uyumadım. Tam arkamda da üst katın kapısı var. Bi süre sonra arkamdan mermere değen çıplak ayak sesleri duydum. O an zaten çok korktum yani hırsız olduğunu sandım ne yapacağımı düşünüyorum. Ayak sesleri yaklaştı ve yattığım çekyata biri oturdu çekyatın hareket ettiğini hissettim. Dondum kaldım o sırada zaten gözlerimi açtım ama korkudan hareket edemiyorum. Sonra başıma bir el uzandı saçlarımı okşar gibi. Birden geriye döndüm kimse yok. Sabah olanları aileme anlattım. Babaannemin beni ziyaret etmiş olabileceğini söylediler. Böyle bi şey mümkün müdür merak ediyorum.