"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

uyurken ingilizce ogrenme programı yapan ya da bilgisi olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssiibeell

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba, bilmiyorum duydunuz mu? hipnoz tekniği ile uyurken ingilizce ogrenme diye bir satıs urunu var.içinden mp player ı ile satılan. 16 gunde kendi diliniz kadar başarılı şekilde ingilizce konuşabiliyormuşsunuz. Yapan duyan,fikri olan var mı, bu hipnoz tekniği işe yarıyor olabilir mi?

insallahhh vardir böyle birsey, son zamanlarda bende sabah uyandigimda ingilizce konusuyor olayim diyorum:)

Hipnoz yararda cok güvendiginiz birinize yaptırın aksi taktirde kötü bir sonuc alabilirsiniz :)

Ben duydum uyurken ingilizce öğrenin diye bir urun satılıyor aldım denedim şöyle bişey oluyor konuşuyorsunuz kelime üretme ve konuşma tamamda bi yazma olsun gramer olsun eksik kaliyor sadece beyninize kelime depoluyor :-)

Bilgi vermen iyi olmuş teşekkürler bende merak ediyorum gece kelime öğrenip gündüz gramer çalışmak lazım o zaman:)

Düzenli ve sıkı çalışma ile elementary bile olsan EN GEÇ 6 ay içinde sokaktaki turistle muhabbet edebilirsin böyle mp3 ler vb. mataryeller zihni bulandırır insanı yaşamdan soyutlar tek gerçek sıkı bir azim ve istektir. Eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan çevrende iyi bir ingilizce kursu araştır bence. :)

Böyle şeylere güvenmeyin arkadaşlar ingilizce öğreneyim derken bazı telkinlerin kurbanı olabilirsiniz.

Onu bunu geçtim, cidden merak ediyorum; bizim milletimiz neden her işin kolayına kaçma çabası içerisinde? Bir şey istiyorsan emek harcamadan yapamazsın arkadaş bunun başka yolu yok. Yattığın yerden bir şey yaptın mı zaten o işin anlamı kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri