defne1
Banlı Kullanıcı
Bu sabah sanırım saat 4 yada 5 gibi belki dahada erkendi tam hatırlamıyorum.Benim yaklaşık 1 aydır belim ağrıyor ve yürürken acısını çok hissediyorum.Uyurken bir şeyin belime baskı yaptığını fark ettim ki fark edilmiycek gibi değildi.Rüyadan uyanıp gözlerimi açmaya çalıştım göz kapağım zorlanarak titreye titreye hafif açıldı ama yeniden Kapandı başaramadım açmayı. ve el gibi geldi bana ağrıyan bölgeyi elini koyup baskı yaptı ve sıcaklık hissettim o ağrıyan bölgeye resmen ısı verdi.Şuan hala inanamıyorum çok şaşkınım bu nedir sizce belim ağrımıyor bugün.Demek ki beni iyileştirdi karabasan dedikleri belki sandıkları şey değildir.Nereye yazıcağımı bilemedim rüya bölümüne açıcaktım oda olmaz bende buraya açtım konuyu.
Bugün bir seyans daha yapsa kökünden halolur.
Kendimi çok şanslı hissediyorum :Angel_anim:Anneme söylüyorum pişman etti aaa diyo o kesin dedendi bende dedimki hayır ruhların o tür güçleri olmaz ki. illaha kendine pay çıkarıcak diyoki ben sana arife günü camiide dua etmiştim onun için olmuş.Bende kıçıklık yapmadım olabilir dedim ama sanmam.
Bugün bir seyans daha yapsa kökünden halolur.