Sevgili Origanum bu uyumlamayi almayi cok isterim, calismalarin baslama tarihiyle ilgili bilgileri heyecanla bekleyecegim. Sevgi ve enerjinizin bol ve daim olmasi dilegiyle...
Eskiden yaşım tutmuyordu can atıyordum,şimdi yaşım tutuyor ama kendime bir türlü güveneniyorum.Kaldı ki..Uyumlama yapan nasıl güvensinSayın origanum Allah size uzun ömürler versin
![]()
hazir konu acilmisken uyumlama ne bende ne enerjisi hissediyorsun origanum merak ettim tesekkürler
Uyumlama için müsait olan bir yönetici var mıdır acaba sitede ?
Origanum size cevap mesajı yazdım fakat postanız dolu olduğu için gönderemiyorum nasıl iletişim kurabiliriz?
Merhaba sayın Origanum mesajınızın üzerinden bir hayli vakit geçmiş ancak şu sıralar uyumlamalara devam edip etmediğinizi öğrenmek istedim, mesaj kutunuzu doldurmamak adına buradan soruyorum mazur görünBu uyumlamayı ben yapıyorum normalde sitede ancak çok uzun zamandır uyumlamalara ara verdim. Tekrar başlayacağım, şu an için bir zaman veremem ama. Bu arada uyumlamaları herkese değil, gerçek hayatta şifacı olacaklara, bir sürü kişiye yardımı dokunacaklara veriyorum. Özel mesajla çok kişi başvuruyor zaten, onlarla görüşüp durumu değerlendiriyorum. Benden almak isteyenleri listeye alıyorum, sırası geldikçe ve onlar hazır oldukça yapmak üzere.
Teşekkür ederim sevgili hazarAslında dediklerin, kendin hakkında tespitlerin doğru. Uyumlama için uygun değilsin, yaydığın enerji şifa vermek için uygun değil. Bu yüzden şimdilik benden olmaz ama bir şekilde bir zaman başkası tarafından uyumlanmış olsan bile sana şifa almak üzere de gelen olmayacaktır haliyle. En azından bunun bilincinde olman çok güzel bir durum. Bu mesajı ulu orta mı yazsam özel mesaj mı göndersem diye epeyi düşündüm, lütfen kırılma bu söylediklerim için. Sen bu sitede büyüdün, eskiden sitenin haylaz çocuğu idin şimdi ise hiç büyümeyen çocuğu
Tam olgun bir birey olduğunda, içindeki çocuk öldüğünde bu konuyu tekrar görüşmek üzere rafa kaldıralım en azından.
Sonra hazaR bunun üzerine gitti iki usui reiki ,üç kundalini reiki uyumlaması aldı ve origanumun ne kadar haklı olduğunu seneler sonra kendi gözleriyle gördü.Gerçekten kimse benden şifa istemiyor![]()
Ben zaman zaman arkadaşlarına masaj tarzı birşeyler yapmaya çalışıyorum uzun zamandır bana dedikleri kadarini soylurum iyi geliyormuş hafiletiyormuş acaba bu neyle ilgili enerjisel birşey mi ?Merhaba sayın Origanum mesajınızın üzerinden bir hayli vakit geçmiş ancak şu sıralar uyumlamalara devam edip etmediğinizi öğrenmek istedim, mesaj kutunuzu doldurmamak adına buradan soruyorum mazur görün![]()