şimdi sevgili arkadaşlar karşı çıkmış olduğunuz şeylerin hepsine cevap var.lakin şu an yerim dar.yazamıyorum .
birde şu var fikir yürütmekteokumakta araştırmakta iyidir belli bir çizgiden çıkarsanız.fakat sprütüel bilgilerin
güvenilirliği deneyimlerdir.kitaplarda herşey yazmaz.deneyimlerimin daha ne olduğunu yazmadan bilgi düzeyimi nasıl anladınız.
sizlerin kendinizi aşamdığınız belli
berkin elvanı yamam neden sizi rahatsı etti siyasi olark yazdığımıda nereden çıkardınız
kaldıki o bir çocuk
biraz yazdıklarıma karşı çıkanlarda kıskançlık ve kötü niyet hissettim
kovulmadan

ki gidişat onu gösteriyor birkaç deneyim yazayım diğer bilgi açısında arayışta olan insanlar yardumcı olmak için.
amcam ve yengem
ilk ölen amcamdı biraz aksi bir adamdı dünyadayken
sürekli rüyalarıma girerdi ışıl ışıl ve çok mutluydu özlediğimiçin sarılır ağlardım.
her gördükten sonra yengeme gider anlatırdım yenge amcamı gördümçokiyiydiçok mutluydu aralarında mesajcı olmuştum.
sonra yengemde öldü.
bu sefre ikisi girdi rüyama bak yenge belki bana inanmıyordun amcamı gördüğümü söylediğimde şimdi senlede görüşüyoruz.
en son yine ikisini gördüğümde bir sıkıntı vardı ortada yengem ait olduğu yere gitmek istemiyordu bir türlü
(bu arada sonradan kuzenimin anlattığına göre annesinin ölümünden dolayı çok üzüntülü olduğu sıralarda annesi kendisine seslenmiş)
yenge neden gitmiyorsun dedim git bence artık .gel amcamın elini tut o seni götürsün ikisinin elini tutup birleştirdim.
eleleydiler karşıda biraz uzakta bir duvar vardı(ki bu duvarı öncedende bazı durugörü olarak gömeye çalıştığımda birkaç beden terki yapan insanın duvarın yanında bekleyip duvarı aşamaddığını üzüntülerinden dolayı gidemediklerini görmüştüm bu rüya sayesinde duvarıda öğrenmiş oldum.birde ünlü bir türk gazetecide ölüm denyimi esnasında duvar gibi bir şey gördüğünden bahsediyordu)
o duvara doğru uzaklaştılar duvarın ardına geçtiler gittiler.
yengemi gitmesi için ikna ettim amcamda eşlikçisiydi hiçbir zorlamad yoktu.
sadece sevgiyle ikna olduğu için özgür iradesiyle gitti.
evet eğer atılmazsam daha çok şey yazmak istiyorum
şu yasak bu yask dersek çok şey yanıbaşımızdan geçse bile duruyor bile olsa sadece bakanlardan oluruz görenlrden değil.
intihar eden akrabam
bir gün ismine ahmet diyelim ahmet abinin ikendini asarak intihar ettiğini duyduk
ilk günler herkesin rüyalarına girerek mesjalar vermeye çalıştı
bri keresinde yiğeninin rüyasında mezarında oturmuş vaziyette ben ölmedim yaşıyorum kızıma söyle der.
(öldüğünü kabul etmiyor daha doğrusu inanmıyor çünkü o herkesi görüyor )
ama nedense herkes ölü görünce ölünün kendisini alıp götüreceğinden korkuyordu

bir gün rüyamda karşılaştım rüyada olduğumu anlayınca ahmet abi neredisn durumun nedir diye sordum bana
bir sanayi sitesi ismini verdi isatnbula ilk gün hatırlıyordum sonra zaman geçince sanayi sitesinin ismini unuttum
falanca sanyi bölgesindeyim dedi o bölgede dolaşıyormuş.
gel zaman git zaman ailede bir çocuk dünyaya geldi engelli olarak boyundan aşağısı tutmuyordu dahası
az hareket vardı.
bebeğin öyle doğmasının sebebi anne karnında kordonun boynuna dolanması beyne oksijen gitmediği için
vücudunda hasar olşması.
ve bana göre bu bebek ahmet abinin ruhunu taşıyor.
çünkü ölüm şeklinden dolayı doğüş şeklide aynı.
amy whinehouse
ölmeden bir hafta önce nedensiz aklımdaydı ama içimde bir acı vardı ona dair.
öldükten sonra görmek istedim nerede olduğunu mutlumudr mutsuzmudur.
biraz sonra bir görüntü belirdi .bir deniz kenarındaydı amy whine house çok mutluydu aradığı huzuru bulmuştu
ve çakıl taşları topluyordu.çok sevindim
ya dedim görüğüm ya doğru değilse
evrenden cevabı geldi
hiç tanımadığım biride amy whinehouse rüyada görmüş
göl kenarındaymış ve çok mutluymuş elinde bir nazar boncuğu varmış.
gören kişi bunla napıyorsun amy deyince bununla uzaylılarla iletişim kuruyorum demiş.
gelişmiş bir zihin kbaul edilemeyeni kabul eden zihindir önyargılarla hiç bir yere varılamaz.